Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vannak még ilyen lányok, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még ilyen lányok, akik hasonlóan gondolkodnak?

Figyelt kérdés

Msn beszélgető stílusról van szó:D

Néhányan biztos tudják mennyire nehéz jó msn partnert találni, mert sokan különböznek gondolkodásmódban, stb.

Ezért kíváncsi vagyok, van e hasonló gondolkodású lány, aki szívesen beszélgetne velem:D

Valaki olyannal szeretnék beszélni, aki elég érett már, tehát nem 13-17 éves:D Van szókincse, vagyis nem fog a kisregényre 1-2 szóban válaszolni. Utálja ha mások szmájlival reagálnak arra, amit ír. Empatikus, és okos.

Kizárólag beszélgetés céljából. (19 éves vagyok)

Bunkó válaszoktól kíméljetek, köszönöm:)

És persze érts egyet ezzel az idézettel:D

"Ám én azért is utálom ezt a rövid válaszokat, mert tudod úgy érzem, hogy megírtam annak az illetőnek a gondolataimat, az érzéseimet, és olyan, mintha őt nem is érdekelné, olyan, mintha nem is olvasná el :S"

2010. szept. 6. 19:51
 1/6 anonim ***** válasza:
én szívesen beszélgetnék veled! én is akartam ilyen kérdést kiírni de nem mertem...:D
2010. szept. 6. 19:52
 2/6 anonim ***** válasza:

Bár én fiú vagyok és nem tul sokat msn ezek mert GYŰLÖLÖM a smilekat meg a sok

-szia mizu

-semmi

-az nem sok

-ja

embereket.

Ha gondolod küldj privát üzenetet én is 19 vagyok.

2010. szept. 6. 19:59
 3/6 anonim ***** válasza:

Szívesen beszélgetnék veled, de mivel nem preferálom az msn-t, így ez kudarcra van ítélve.

Szerintem te se msn-en építsd a kapcsolataidat, hanem mozdulj el a számítógép elől. Írásod alapján okosnak tűnsz, inkább ne is használd azt az idiótaságot. Vagyis használd, de ne csevegésre. Hidd el, élőben sokkal jobb :D Én is csak akkor lépek fel, ha nagyon nincs más dolgom és csak ott tudok valakit elérni. De beszélgetésre? Áhh! Az msn a modern kor baklövése, ami rombolja az emberi kapcsolatokat, ahelyett, hogy építené... Pedig elvileg arra lett kitalálva.

2010. szept. 6. 20:01
 4/6 A kérdező kommentje:

Érdekes, amióta msn-ezek, azóta a "valóságban" is jobban megy az ismerkedés , és sokkal nyitottabb lettem:)

Azért msn-en ,mert a közelemben nincs senki olyan, akivel érdemes lenne beszélni:D Am bocsi fiúk, de lányokkal beszélgetnék inkább:$ Küldj privátot ha van kedved:)

2010. szept. 6. 20:08
 5/6 A kérdező kommentje:
Szóval nincsenek:( gondoltam
2010. szept. 8. 17:31
 6/6 anonim ***** válasza:
17 vagyok, de ennek ellenére rengeteg dologról el tudok beszélgetni persze ha nyitott, értelmes az msn partner. Használok hangulatjeleket és a szia, mizu, nem sok kifejezéseket, de ettől függetlenül lehet velem beszélgetni normálisan, valamint nem 1-2 szóval válaszolok a velem beszélgető személy regényére.
2010. szept. 8. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!