Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok (23 fölött) ha elutasitanak, de nem rögtön, hanem némi idő után, akkor azt miért teszik igy? Gondolkodnak? Vagy nehéz nekik is? Mi jár a fejetekben?
hüha meg ne egyél már. Még a végén terhes leszel méhen kivül!
Egyébként csezd meg, kialakul az okééé, de valakinek ki is kell mondania, és annak a pasinak kell lennie! Nem volt kapcsolatban, régebbóta ismertük egymást baráti szinten. És nyilván nem úgy álltam elé, hogy "járunk?" hanem felvezettem, hogy miért érdekelt a találkozó, milyen lányt ismertem meg, miért kell, és ilyesmik.
Remélem legközelebb valami 18 éven felüli ir :P
25éves nőtől szeretném megkérdezni (meg aztoktól akik szintén ilyen helyzetben vannak:D) hogy ha csak úgy "belefolytok" akkor honnan tudjátok mióta vagytok együtt? vagy 25 év felett akkor már nem tudok évfordulóra sütit sütni vagy valami, mert nem is fogjuk tudni?:( amúgy most énis pont egy ilyen "belelefolyt" kapcsolatban vagyok egy ideje és engem frusztrál, hogy foggalmam sincs mikor is jöttünk össze:D persze oké, hogy a "Járunk?" szöveg nevetséges:D de akkor mégis honnan?:) első csók/kézfogás/szex?:)
18/l
szia!Ha már kialakulóban van,akkor az első szextől lehet szerintem számítani a járást(mondjuk,nem muszáj hivatalosan időpontot megfogalmazni!).De nyílván nem kellenek szavak hozzá,hogy ok most járunk.Amikor már történik csók,randik,testiség,az már tuti járás.
Amúgy meg van olyan,hogy valaki gondolkodási időt kér és aztán meg nem jelentkezik.Na ez tuti bukta és sajna gyávaság.
23N.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!