Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan gondolkodnak a 25 éves ffiak a 30 éves nőkről? (társkerin induló kapcs)
az adatlapomon látszik, hogy komoly céllal vagyok fent, erre rámír egy 29 éves "srác"hogy számára hihetetlen hogy vannak őszinte, komoly nők és nagyon -nagyon szeretne megismerni.
nem tudom hova tegyem ezt a dolgot...
*25
elrtam
vagy mi nem érthető?
elsőhöz:
bennem is megfordult a gondolat, nem e lelkisérült, vagy ilyesmi
Azért van mert a legtöbb fiatal srác már beleunt hogy hiába pedáloz csajoknál mindig csak lapát és még jót is szórakoznak vele.
Aztán úgy gondolja hogy ideje lenne már megállni valaki mellett hogy legyen stabil élete. Persze erre a sok kis csaj simán nem alkalmas. A mai világban egy fiatal csaj ide oda csapódik nemérdekli őket a jövő nem lehet számítani rájuk.
Ez így van 1000%!
Egyéb kérdés?
én viszont nem akarok lenni tesztalany...
komolyan ijesztőnek hangzik, mi lenne ha belemennék egy ilyesmi kapcs-ba, szülök egy-két porontyot és akkor jön rá, hogy mégsem ez a legjobb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!