Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti hasonlóan reagálnátok egy ilyen leszólításra?
Rohadtul mindegy hogyan szólítod le, ha szép vagy akkor kedvesen reagálnak, ha csúnya vagy elküldenek a pics*ba.
Elegem van ezekből a csajfelszedőművészekből. Mindegyik egy széparcú széptestű férfi, aztán osztják azt észt mintha csak a szövegeden múlna.
Én mindig örülök ha megszólít valaki az utcán vagy buszon, sokat ingázom egyedül, ezért jól esik egy-egy kedves szó, tök mindegy hogy egy idős néni teszi aki leül mellém a buszon, vagy egy srác. Csak annyi elvárásom van, hogyha már megszólít valaki, akkor legyen valami értelmes témája...
Ma pl leült mellém a buszon egy srác, és fél órát sírt a barátnőjéről tök ismeretlenül. Az ilyeneket sajna nem tudom nem lepattintani.
egyet kell, hogy értsek az eddigi hozzászólásokkal! ha jó pali vagy és tetszel a lánynak akkor nagy a lehetőségek tárháza. szinte bármit mondasz nem fog kikosarazni, de ha nem tetszel neki akkor bármit mondhatsz hülyének fog nézni. a videón a csaj is megkérdezi, hogy "te hülye vagy?" és látszik rajta, hogy nagyon meglepődött és zavarban is van kicsit mégsem hagyja ott a srácot.
amúgy ez a mondj 3 tulajdonságot szerintem nem a legjobb, mert olyan számonkérően hat. de mégis bejött. tud a srác az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!