Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom egy olyan fiúról, hogy tetszem-e neki, ha minden lánnyal hasonlóan kedves vagy bunkó a hangulatától függően?
Hűű micsoda izgalmas pasi!! Hűű de oda vagyok érte, mindenkit átver, sose tudni mikor mond igazat, hmmm de izgató.
Beteges feltűnési kényszer, kétszínűség, mindenkin keresztül néz, maximum saját népszerűségére ügyel némileg, erkölcs és jóindulat nulla...
Kb ez jön le abból amit írtál. Ugyan már, sose értettem, miért ez jön be egyes lányoknak?
Aki kedves és jófej, az mindenkivel az. Vágod? Jah és nincsenek ellenségei, ezért nem akar senkit se megtéveszteni. Dereng valami?
16/f
Biztos tud... 3 évente karácsonykor :D
Nah jó még húsvétkor is. De engem az érdekel, miért az ilyenekre buktok mint ő?
Zárójelben egy hozzá hasonló srácból szeded ki a legnehezebben, hogy bejössz-e neki. Ha csak konkrétan rá nem kérdezel.
Én nekem nem szokásom...legalábbis nem tudok róla...Ez az első fiú, aki ilyen és érdekel.
Mellesleg ő sem mindig kétszínű. Van, hogy megmondja a másik szemébe őszintén mit gondol róla, de ez nem úgy néz ki, hogy ettől még nem képes segítséget nyújtani neki, ha nem is bírja az illetőt.
szoknyapecér...
az ilyen sráctól nem lehet komoly kapcsolatot várni...:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!