Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Előny, vagy hátrány, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előny, vagy hátrány, ha egy férfi inkább személyesen, élőben szeretne bemutatkozni internetes társkeresésnél?

Figyelt kérdés
2021. dec. 10. 15:48
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:

De a véleményed sokat nem ér, ha nincs egy tisztelet kör az elején, amikor ez alapot is kap, addig igazából csak tipp.

De fölöslegesnek érzem ezt a vitát, mert te eldöntötted, hogy így csinálod, innentől meg úgyis ezt az álláspontot véded végtelenítve, mindegy milyen ellenérv érkezik.

Az adatlap valóban legfeljebb kiindulási alapnak jó, de annak is sovány. Mert oké, beírod, hogy nincs bajod az állatokkal. De vajon tudnál/akarnál-e együtt élni a két macskámmal, akik kizárólag bentiek? Vagy odaírod, hogy szeretnél gyereket, de vajon hogy is néz ez ki a te fejedben? Majd egyszer 10 év múlva, talán egyet? Mert én tudom, hányat szeretnék és kb hány év együttélés után tartanám reálisnak a házasságot, ami után jöhetnek a gyerekek, ha az anyagiak is engedik. De még ezer olyan kérdés van, ami talán fennt sincs a csodás adatlapodon és fontos lenne, de ami fent van, az is felszínes és hiányos.

Ami engem illet, ha újra ismerkedni kezdenék és valamiért felmennék egy ilyen oldalra, a minimum lenne, hogy 1-2 hetet dumálunk aktívan, mialatt kiismerem a másik humorát, stílusát, kiderül értjük-e egymást, hasonlóak-e az elveink, céljaink és a legfontosabb alapokat átbeszéljük. Ha ez jól ment, mehet a találkozás, mert így már van értelme. Enélkül el se indulnék, mert, ha csak az a célom, hogy beszélgessek egy jót egy forralt bor mellett a karácsonyi vásárban, vagy egyek egy sütit x helyen, azt meg tudom tenni a barátaimmal is, akikkel tuti jó élmény lesz. Nem kell hozzá egy idegen.

Azt meg már írták felettem is, hogy a lényegi infókat az ember úgyis megbeszéli a számára fontos barátokkal, családtagokkal, ha amúgy ez szokása, mindegy, hogy leírod, vagy élő szóban adod elő. Ilyen téren is tök fölösleges egyből találkozással kezdeni.

Én egyébként nem vagyok ennek a direkt párkeresésnek a híve. Én fordítva csinálom. Valahol találkozok valakivel, akivel beszélgetünk, kicsit megismerjük egymást és a neten folytatjuk, ha kölcsönös az érdeklődés. Így találkoztam a párommal is egy véletlen folytán. Nem a neten vadászom le, a másik 10 jelölttel együtt a nagy őt és amelyik "Ő" a legjobban megfog maradhat. Nekem ez idegen, ezért is esett ki ez a platform mindig számomra. De, ha már valaki ezen a platformon keres, fogadja el a játékszabályokat szerintem. Vagy vállalja, hogy lukra fut.

2021. dec. 11. 09:43
 52/55 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat, tanulságos volt!
2021. dec. 11. 09:50
 53/55 anonim ***** válasza:

#50 Az a te bajod, hogy túlzottan be akarod magad biztosítani minden oldalról. Túlzott kontroll minden téren. Levédeni magad ezer szempontból. Minden úgy történjen ahogy neked jó. Ezt eddig értem is, mert mindenki ezt szeretné egy bizonyos fokig. Csakhogy más emberek társkeresési szokásait, reakcióit nem tudod felügyelni, befolyásolni.

Már az itt kapott válaszok alapján is láthatod, hogy ez az online dolog nem úgy megy, ahogy te azt elképzeled. Arról meg nem is beszélve, ha mindenkivel személyesen akarsz ismerkedni, akkor az sok időt fog igénybe venni (bár van aki ráér évekig).

Ha több dolgot elárulsz magadról a neten akkor gyorsabban megy. Igen, vannak a dolognak olyan buktatói amiket leírtál. Ezért ha te nem akarsz "kitárulkozni", akkor csak a személyes ismerkedés marad. Nem mindenki alkalmas online ismerkedésre. Ezt ahogy te is írtad, önismeret útján mindenki felismerheti magában.

Régi ismerősök, baráti kör, munkával kapcsolatos kontaktok (nem kollégák) jöhetnek esetleg szóba nálad ezek alapján. Csak van valami szingli nő, aki érted epekedik! :D

2021. dec. 11. 09:59
 54/55 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát, sok igazság van bennük! Jó néha, ha szembesítenek a tulajdonságainkkal, mert sokat lehet belőle tanulni!
2021. dec. 11. 12:04
 55/55 anonim ***** válasza:

#54 Végre egy normális hozzáállás. Te legalább elgondolkodsz a válaszokon. Respect!

Van itt egy két "fura" ember, aki szinte naponta ír ki kérdést (fel lehet ismerni), de szinte semmit sem fogad meg abból amit tanácsolnak neki.

Pl. az a lány akinek napi két kérdése is a "mérgező" exéről szólt hónapokon keresztül. Már mindenki mondta neki, hogy szakítson mire nagy nehezen beújított egy új pasast. Ami óriási haladás volt a részéről, de még mindig az újat a régihez hasonlítgatja ("tele van a feje" az exével)...

Remélem egyszer mindenki megtalálja a boldogságát!

Igaz, itt sok a troll, de vannak értelmes emberek is akikre érdemes hallgatni.

2021. dec. 11. 12:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!