Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Előny, vagy hátrány, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előny, vagy hátrány, ha egy férfi inkább személyesen, élőben szeretne bemutatkozni internetes társkeresésnél?

Figyelt kérdés
2021. dec. 10. 15:48
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
100%

És bárkinek joga van nemet mondani a találkozóra, ha nem kap elegendő benyomást, információt a másikról.

Én senkivel nem vagyok hajlandó találkozni, akivel nem megy gördülékenyen a a beszélgetés neten (akár videóhívás formájában, ha mondjuk csetelni nem szeret). Egyszerűen nem fog érdekelni az ember annyira, hogy erőfeszítést tegyek a találkozóra. Nem is kellett így amúgy túl sok emberrel randiznom, mert az elején kiszelektáltam azokat, akik szóba sem jöhettek, vagy nem volt közös témánk, nem voltunk egy hullámhosszon. Így a kemény 2 társkeresős randimból egy párkapcsolatom lett.

2021. dec. 10. 19:12
 32/55 A kérdező kommentje:

Az előző kommentem neked is szól!

2021. dec. 10. 19:12
 33/55 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező! Neked abszolút a személyes ismerkedés való. Ez ilyen egyszerű. Te ilyen beállítottságú vagy (amúgy én is). Persze ez leszűkíti a kört. Ennyi.

Ennek örömére akkor én is megiszom a teámat! :D

2021. dec. 10. 19:14
 34/55 A kérdező kommentje:

#

Váljék egészségedre!

Nem lenne semmi bajom a netes társkereséssel, ha az néhány levélváltás után személyes ismerkedésként folytatódna és nem kellene szinte már könyörögni, hogy folytassuk élőben, személyesen!

2021. dec. 10. 19:17
 35/55 anonim ***** válasza:
100%
#34 Ezt bírni kell idegekkel! Én tudom, hogy ez nekem nem való, ezért nem is csinálom! Könyörögne a fene egyes embereknek, bár te tudod. Az sem mindegy hány éves az ember. A húszas-, harmincas korosztálynak ez flottul megy, de én már "öreg vagyok" ehhez. :)
2021. dec. 10. 19:25
 36/55 anonim ***** válasza:
100%
De értetlen vagy 🤷‍♀️
2021. dec. 10. 19:32
 37/55 anonim ***** válasza:

30-ra. "Miért baj az, ha online kérdezget, mondjuk a munkádról?"

"Egyszerű óvatosság! Nem vagyok benne biztos, hogy csak az adott személy olvassa, ezért jobb és korrektebb személyesen bemutatkozni(Mármint olyan intim,(Most általános, személyes, nem szexuális jellegű információra gondolok!) dolgokat elmondani magamról)!"

Érted, hogy a mi a munkád kérdésre válaszoltad, hogy mi van ha más is olvassa? Ha meg az a bajod, hogy nem megy az írásban való kommunikáció, ott a videó chat. Máris nincs félreértés és megjelennek a nonverbális jelek, amiket úgy hiányolsz. És közben a másik sem cseszi el az időt és pénzt azért, hogy kiderüljön, hogy pont semmi értelme nem volt találkozni.

De még mindig nem tudom mi olyan intim kérdés merülhet fel, amit gond, ha más is olvas. Főleg, hogy a más, pont olyan idegen, mint akivel ismerkedsz és a legjobb barátnőn túl akkor se jut az infó, ha a csaj valamiért meg is mutatja neki a levelezést. Tehát, a te köreidhez valószínűleg soha nem jut el. Bár továbbra se tudom mi lehet olyan intim egy sima ismerkedésnél. A legtöbb nő nem akar az első randi előtt a gatyádban matatni, nem kér pucér képet, nem lesz téma a hogy szereted "seggből szájba" stb. A lakcímedet se kell leírnod, sőt jellemzően nem is kérdezi senki. Ahogy a számla adataidat sem. Akkor mi olyan veszettül titkos a kis életedben?

2021. dec. 10. 19:47
 38/55 anonim ***** válasza:
100%

#37 Gondolom nem akarja, hogy a munkatársai, ismerősei tudomást szerezzenek róla, hogy ő társkeresőzik. Online akar kiválasztani magának valakit, akivel végig személyesen tartaná a kontaktust.

Kb. úgy mintha katalógusból lehetne választani!

Felpróbálod és ha nem jó visszaküldöd! :D

2021. dec. 10. 20:07
 39/55 A kérdező kommentje:

Kérlek, olvasd el a 30-as kommentemet.

Neked mit jelent a metakommunikáció?

Engem nem zavar, ha miközben beszélgetünk, a szemembe néznek. Láthatják, hogy őszinte vagyok.

Talán azért ódzkodsz a személyes talitól, mert te nem vagy őszinte?

Te nem figyelsz arra, hogy az illető aki éppen hozzád beszél, az hogyan beszél? Hogyan kommunikál nonverbálisan?

2021. dec. 10. 20:09
 40/55 A kérdező kommentje:

Azért ne degradáljuk le ennyire!!

2021. dec. 10. 20:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!