Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek hátrány a randi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hátrány a randi oldalakon, ha egy nő arca kislányos? Másnak sincs jó élménye az internetes ismerkedésről?

Figyelt kérdés

[link]

Ez lennék. A problémám a következő. 37 vagyok, ki van írva, hogy komoly kapcsolatot keresek és egyszerűen vagy csak fiatalabbak írnak (20-35) vagy sokan csak szexre mennének. Már nem tudom milyen képet tegyek ki vagy mit írjak, hogy jó legyen. Mivel jelenleg home officeban dolgozom, ezért próbáltam neten ismerkedni. De eddig nem sok sikerrel. 🤷 Tinder, Randivonal. De lehet csak jobb lenne, ha lemennék az edzőterembe leszólítani a férfit, aki tetszik?

2020. aug. 12. 16:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
63%
Nekem nem hátrány, bejönnek a kislányos arcú nők. Téged kb 23-nak tippelnélek. Beszélgethetnénk privátba, ha gondolod.
2020. aug. 12. 17:06
 2/11 anonim ***** válasza:
61%
Rakj fel képet magadról, a szülinapi tortáddal, lehetőleg számos gyertyával, ne harminc hét darabbal, hátha több embernek leesik :)
2020. aug. 12. 17:10
 3/11 anonim ***** válasza:
72%
Valóban 25-nél többnek nem nézel ki. Talán tegyél ki egész alakos képeket, ahol ez annyira nem feltűnő. Egyébként meg az sem feltétlenül baj, ha kora 30-asokat is számitásba veszel.
2020. aug. 12. 17:11
 4/11 anonim ***** válasza:
75%
Jól nézel ki, szerintem csak vigyázol önmagadra, és így őrzöd meg a fiatalságodat. Én 38-as férfi vagyok, de többen mondták már, hogy sokkal fiatalabbnak nézek ki. Vigyázz magadra továbbra is:). És ez ne legyen hátrány.
2020. aug. 12. 17:43
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Én is kislányos arcú vagyok, mondjuk csak 24,de így is furcsa, amikor megkérdik, hanyadikos vagyok, vagy elkérik a személyimet.

Viszont itt gyakorin mindig azt írják, hogy a 40+ férfiak 30 év alatti nőkre "vadásznak". Mik nem vannak, hogy ez sem igaz.

Egyébként kérdező, én feltennék egy komolyabb környezetben, vagy simán csak komoly, elegáns ruházatban készült képet, amiről azért lehet sejteni, hogy nem most mész érettségizni.

2020. aug. 12. 18:02
 6/11 anonim ***** válasza:
31%
Nem látszik a teljes arcod, ki van szépítve a kép, helyes vagy, nőies, de ez nem kislányos arc. Retusált képen eltűnnek az apró ráncok, persze hogy tízessel fiatalabbnak néznek.
2020. aug. 12. 18:12
 7/11 anonim ***** válasza:
72%

Valami komolyabb ruhát és komolyabb pózt kéne választanod. Ezen a képen kb fiatal huszonévesnek nézel ki, nem látszik benned a 'feleség alapanyag'.

Egyébként nagyon szép vagy, és kedvesnek is tűnsz :) sok sikert a továbbiakhoz :)

2020. aug. 12. 18:24
 8/11 A kérdező kommentje:
Pedig ez nem retusált kép. Csak műszempillák, de smink nincs rajtam, se semmi!!! Hát pont ezt mondom,ez a bajom.
2020. aug. 12. 18:25
 9/11 anonim ***** válasza:
19%
1-es vagyok, még nem írtál rám kérdező. Így nem lesz keksz.
2020. aug. 12. 18:50
 10/11 anonim ***** válasza:
58%
Nagyon szép vagy! :) (Egy bácsi)
2020. aug. 12. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!