Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hátrány a randi oldalakon, ha egy nő arca kislányos? Másnak sincs jó élménye az internetes ismerkedésről?
Figyelt kérdés
Ez lennék. A problémám a következő. 37 vagyok, ki van írva, hogy komoly kapcsolatot keresek és egyszerűen vagy csak fiatalabbak írnak (20-35) vagy sokan csak szexre mennének. Már nem tudom milyen képet tegyek ki vagy mit írjak, hogy jó legyen. Mivel jelenleg home officeban dolgozom, ezért próbáltam neten ismerkedni. De eddig nem sok sikerrel. 🤷 Tinder, Randivonal. De lehet csak jobb lenne, ha lemennék az edzőterembe leszólítani a férfit, aki tetszik?
2020. aug. 12. 16:59
11/11 anonim válasza:
Igen, lanyos vagy. Nem hatrany, csak esetleg mas korosztalynak jossz be, vagy nem mernek komolyan venni. Legyel kitartobb, tarskereson nagy az esely, de ido, kitartas es szerencse kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!