Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mindenki tudja, hogy a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenki tudja, hogy a férfiak a kislányos, cuki, aranyos kinézetű lányokat szeretik. Ha nem vagyok ilyen egyáltalán, mihez kezdjek?

Figyelt kérdés

Az a baj, hogy elég csendes vagyok, nem járok bulizni, inkább otthon maradok könyvet olvasni. Nem szeretek nagy táraságban lenni. Ilyen személyiséghez jól jött volna, ha a külsőm ennek megfelelően aranyos (vékony csontozat, kislányos arcvonások). Sajnos tinikorom óta az arcom nem jó irányba változott, határozott, férfias vonásaim lettek, a vállaim kiszélesedtek, igaz a csípőm is, de a bordáim is nagyobbak lettek, ezért hiába látszanak ki, nem vagyok vékony. Ráadásul szerencsétlenségemre a melleim is kicsik.

Emiatt ellentmondásosnak tűnök a külső szemlélőknek. Szinte már taszíom őket, nem akarnak megismerni.

A hangosabb, hisztis lányokra is nyomulnak, mert cuki a kinézetük.

Én mit tegyek? Próbáljak belevalóbb lenni, hogy megfeleljek a külsőmnek, ha már az nem lesz soha cuki?

2019. aug. 25. 19:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
62%
mindenki tudja....na még egy okoska aki azt hiszi minden férfit ismer.
2019. aug. 25. 19:49
 2/11 anonim ***** válasza:
91%

Pont ilyen kolleganom van, apro, csocsibogyi, bajos kislanyos arc, cserfes, bugva kacag, a kutyanak sem kell.

A ffiak ugyanugy mint a nok nagyon kulonbozo izlesuek. Mindig lesznek akik leakadnak a kulsonel, de ha valaki akar, az moge fog nezni es az embert szereti meg, a kulso ugyis valtozik idovel.

2019. aug. 25. 19:58
 3/11 anonim ***** válasza:
90%

Mit szeretnél? Megerőszakolni az alkatodat, vagy megerőszakolni az alaptermészetedet? Mi lenne, ha hagynád az egész problémázást, a kő primitív sztereotípiákkal együtt?

A nagy termetű nők között ugyanúgy megtalálni mindenféle természetűt, mint a vékonyak közt is.

2019. aug. 25. 20:00
 4/11 anonim ***** válasza:
22%
A FÉRFI, a kemény, határozott, kihívást jelentő, nagyvad NŐT kedveli. A cuki kislány a desszert.
2019. aug. 25. 20:02
 5/11 anonim ***** válasza:
16%

Mindenki tudja, hogy a szépség mindenkinél mást jelent, ízlések és pofonok.

Jó lenne, ha ilyen könyveket is olvasgatnál, pl. pszichológiai, önismereti, önfejlesztőeket.

Érdekes, én se nem vagyok kislányos, se nem vagyok cuki és tündibündi, mégis forognak utánam a pasik. Jé, mégis hogyan lehetséges ez? :D

Mi tartana téged attól vissza, ha esetleg felemelnéd a kis popódat és hozzá fognál tornázni és formásítani az alakodat? Ruhastílusodra is gondolom ráférne egy kis újítás.

2019. aug. 25. 20:03
 6/11 anonim ***** válasza:
68%

Mindenki tudja, hogy általánosítani ostobaság.

Amúgy próbáld meg borotválni a szakálladat, bajuszodat. Talán több szerencséd lesz a fiúknál.

2019. aug. 25. 20:08
 7/11 anonim ***** válasza:
69%

Nem ostobaság, időmegtakarítás.

33/f

2019. aug. 25. 20:11
 8/11 anonim ***** válasza:
84%
Lesz olyan ember, akinek így fogsz bejönni, tuti. Nyugi.
2019. aug. 25. 21:09
 9/11 anonim ***** válasza:

Jótanács:

[link]

2019. aug. 26. 02:55
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Van aki a fiúsabb lányokat kedveli.
2019. aug. 26. 06:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!