Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki tudja, hogy a férfiak a kislányos, cuki, aranyos kinézetű lányokat szeretik. Ha nem vagyok ilyen egyáltalán, mihez kezdjek?
Az a baj, hogy elég csendes vagyok, nem járok bulizni, inkább otthon maradok könyvet olvasni. Nem szeretek nagy táraságban lenni. Ilyen személyiséghez jól jött volna, ha a külsőm ennek megfelelően aranyos (vékony csontozat, kislányos arcvonások). Sajnos tinikorom óta az arcom nem jó irányba változott, határozott, férfias vonásaim lettek, a vállaim kiszélesedtek, igaz a csípőm is, de a bordáim is nagyobbak lettek, ezért hiába látszanak ki, nem vagyok vékony. Ráadásul szerencsétlenségemre a melleim is kicsik.
Emiatt ellentmondásosnak tűnök a külső szemlélőknek. Szinte már taszíom őket, nem akarnak megismerni.
A hangosabb, hisztis lányokra is nyomulnak, mert cuki a kinézetük.
Én mit tegyek? Próbáljak belevalóbb lenni, hogy megfeleljek a külsőmnek, ha már az nem lesz soha cuki?
Biztos van olyan férfi, aki legalább értékeli azt, hogy talán “értelmes” lehetsz és rendszeresen olvasol. Pl. én negatívabbnak tartom az olyan embereket, akiknek értelmetlen idō töltéseik vannak, net függōk, nem szocializálodnak, de nem is igazán érdeklōdnek értelmes dolgok iránt. Ilyenek is vannak.
A kinézeten és megjelenésen sokat dobhat egy jó stílus is, nem csak a genetikai tulajdonságok, hanem az ha ízlésesen nézel ki és adsz magadra. A “cukiságot” nem csak a babaarc teszi, de az is, hogy nem vagy úgy felöltōzve, mint egy vénasszony, egy jó ruházat és frizura is azt a benyomást keltheti, hogy “aranyos vagy”.
Elōfordult már, hogy láttam egy férfit, aki gázul nézett ki, aztán ugyanaz a férfi kicsit összeszedte magát, dobott a megjelenésén és máris azt váltotta ki belōlem, hogy így már tetszik. Van ilyen is.
Szerencsétlenségedre nem elég hogy ilyen vagy, DE ennek ellenére mindenkinek tetszelegni akarsz. Na ez az igazán szerencsétlen. Irigyled a “cuki lányokat”, akik sokaknak tetszenek, közben biztosan neked is akadna társ, de neked az a bajod, hogy mindenkinek tetszelegnél s azon rinyálsz, hogy miért nem lehetsz baba arcú, top modell nagy mellū bombanō. Ez azért elég szánalmas. Szerintem nem a kinézeteddel vagy a szabadidōs tevékenységeiddel van a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!