Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Előny, vagy hátrány, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előny, vagy hátrány, ha egy férfi inkább személyesen, élőben szeretne bemutatkozni internetes társkeresésnél?

Figyelt kérdés
2021. dec. 10. 15:48
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
100%
Nekem fura aki rögtön lerohan,hogy látni akar. Én ettől megfontoltabb lassabb típus vagyok.
2021. dec. 10. 17:43
 12/55 anonim ***** válasza:
100%

Mik ezek a semleges témák?

Pontozzatok le, de én pl nem akarok gyereket, és ezt nagyon az elején tisztázom. Ez nem semleges téma, de olyan, amiben nincs kompromisszum.

2021. dec. 10. 17:50
 13/55 anonim ***** válasza:
Mondjuk kár válaszolni, ha csak itt erősködsz.
2021. dec. 10. 17:57
 14/55 A kérdező kommentje:

Mik ezek a semleges témák?

Milyen számodra egy ideális első randi? Szereted-e a kávét, vagy a teát?

Ismersz-e egy jó kávézót / mit szólnál egy személyes talihoz ebben a kávézóban? STB.

Ezek és ilyenek a semleges témák.

2021. dec. 10. 18:03
 15/55 A kérdező kommentje:
#13 Egyáltalán nem ezen az oldalon keresek társat, pusztán kíváncsi vagyok, miként vélekednek erről a Nők!
2021. dec. 10. 18:05
 16/55 anonim ***** válasza:
100%

Ez alapján nem mennék el. Megkérdezné a húgom, hogy kivel találkozom, mit tudni róla, és elmondanám, hogy "szereti a teát", képen röhögne. De én is magamat.

(A 'nők' pedig köznév, kisbetűvel írandó.)

2021. dec. 10. 18:20
 17/55 anonim ***** válasza:
De most komolyan, ennyi alapján mégis miért kellene úgy döntenem, hogy találkozom veled? A legminimálisabb szinten sem keltenés fel az érdeklődésemet, ha meg nem érdekelsz, akkor miért venném a fáradtságot, hogy kilépjek itthonról, elvonatozzak és buszozzak valahova, és megkockáztassak egy esetleges unalmas és kínos találkozót?
2021. dec. 10. 18:27
 18/55 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez hátrány lenne. Nem akarok feleslegesen utazni, programot szervezni hogy mondjuk az első 2 percben kiderüljön hogy rohadtul nem érdekel az illető/teljesen mások vagyunk.

Úgy fognám fel hogy elbaxtam miatta x időt (oda-vissza út, a "randi") és x összeget (utiköltség). Na meg már ha ott vagyok, a 2 perc után nem az van hogy felpattanok és azt mondom "bocsi, nem passzolunk, megyek.. szevasz". Végig kell ülni a dögunalmas "randit".

2021. dec. 10. 18:28
 19/55 anonim ***** válasza:

"Van, aki kér ilyen-olyan elérhetőséget, meg mivel foglalkozol, hol laksz stb. stb. kérdéseket tesz fel."

Azért az miért nem érthető, hogy egy nő óvatosabb (már ha van egy kis esze), és nem megy el elsőre egy személyes talira. Miért baj az, ha online kérdezget, mondjuk a munkádról?

Aki írásban sem szeretne elárulni magáról bizonyos dolgokat, az miért akar online ismerkedni?! Ilyen esetben hagyni kell az internetes társkeresést és csak élőben kell ismerkedni.

Tudom, hogy a járvány óta a személyes ismerkedés nem olyan mint előtte, de ez van. Az biztos, hogy a nők nagy része előbb online szeretne veled beszélgetni, és majd utána eldönti, hogy szimpatikus vagy e vagy sem. Ez ilyen "iparág"!

Hozzáteszem hogy valahol megértelek, mert számomra is a személyes ismerkedés az "igazi", de megértem a csajokat, hogy ez a világ már nem úgy működik mint "régen".

2021. dec. 10. 18:40
 20/55 A kérdező kommentje:

Azért nem egy teljesen ismeretlen személlyel randiznál!

Minden normális netes társkeresőn van személyi adatlap, amit illik valós adatokkal kitölteni!!!

Van jobb esetben néhány fotó is, meg illik valamilyen szinten bemutatni magamat, mik jellemeznek. Arról nem is beszélve, hogy szintén jó, ha leírjuk, hogy milyen számunkra az ideális partner, hogy igazából kit is keresünk. Amikor feltettem a kérdésemet, nem ezekre a dolgokra gondoltam, mert ezek szükséges információk, nem csak annyi, hogy szeretem a teát!!!

2021. dec. 10. 18:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!