Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hazudhatott nekem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hazudhatott nekem?

Figyelt kérdés

Lehet én vagyok naiv...

Volt egy randim 1 hete.Kifejezetten jól sült el,több órát töltöttünk együtt,nagyon jól elbeszélgettünk.Ennyire ezt kétlem hogy meglehetne játszani,és a találkozón is,és utána is folyamatosan azt mondta a nő hogy nagyon jól érezte magát és nagyon szimpatikus vagyok neki.

Részemről is pontosan így volt,működik minden tökéletesen,külsőre belsőre,nagyon jól éreztem magam,alig várom a folytatást.

Egyik nap nem tudtunk beszélni,sokkal később érkezett mint szokott ,ahol chatelünk.Mikor otthon van mindig netközelben van és azonnal elérhető a chaten.És ha nem is nézi meg azonnal amit írtam megkapja az üzenetet.És pár perc múltán megnézi és elkezdünk beszélgetni.Volt egy nap mikor nem kapta meg,csak jóval később.Szöget ütött a fejembe hogy biztos mással is ismerkedik,és akkor találkozhattak,ki tudja milyen fázisban.

Mióta vele ismerkedek,és találkoztam egyáltalán nem érdekel más nő...de most felmentem a társkeresőre ahol megismertem,és pl. ma is aktív volt.Hazudhatott hogy jól érezte magát és nagyon szimpi vagyok neki? De tényleg végig nagyon jó találkozás volt.Nagyon egy hullámhosszon voltunk.És azóta is nagyon kedvesen beszélget velem.Azért azt érezni egy találkozón hogy ez nem téma...de vele egyértelműen az jött le hogy nagyon ígéretes kezdet,kölcsönösen.Ekkorát még soha életemben nem tévedtem,ha jó a megérzésem.

Meg nyilván nem féltékenység vagy birtoklási vágy...hanem egyszerűen csak nem értem,és csalódás hogy ennyire jól sül el,mert minden erről árulkodott a találkozó alatt is,és utána is...

Amúgy semmi közünk egymáshoz,hisz nem vagyunk együtt..úgyhogy nyilván randizhat másokkal is...de valahol mégse esik jól,és kiábrándító számomra.

2021. nov. 25. 20:02
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Várd meg a második randit. Addig pedig kösd le magad más dolgokkal.

Bízz magadban! És benne is.

Nem tudhatod, miért tolta el egy héttel. Nem köteles pl. családi gondokról beszámolni neked.

"A randit úgy mondta le hogy eltolta egy hetet.De ez is olyan hogy vagy igaz...vagy nem,és csak amolyan tologatás a cél hogy majd idővel lekopok.

Nyilván míg nem tudok biztosra semmit kivárok,megvárom a második randit.Ha lesz."

"majd idővel lekopok ... megvárom a második randit.Ha lesz."

Bízni kell.

"végre talált valakit akivel minden jól működik" - egy randi után? Végre?

Várj, és ne gondolkozz ezen túl sokat.

2021. nov. 25. 22:00
 22/26 anonim ***** válasza:

"Az első randin már elhívtam a következő randira,és azóta is online folyamatosan felhozom...de későn végez a munkába,este már nem tudunk találkozni.A hétvégét pedig lemondta a családi program miatt."

Kifogás az egész.

A hétvégén szombat reggeltől vasárnap estig tart a családi programja? Ugye nem? De valahogy te mégsem férsz bele a hétvégéjébe.

Meddig dolgozik, hogy hétköznap este nem tudtok találkozni? Délutáni műszakos egy gyárban? Ugye nem. Miért akarna valaki párkapcsolatot, ha olyan elfoglalt lenne, hogy H-P időszakban randi eleve ki van zárva nála?

Sajnos, amit te érzel, azok csak a te érzelmeid. Neki sem te, sem a veled töltött randi nem volt olyan jó, hogy keresse az alkalmat a következőre. Vedd észre, hogy csak te tepersz utána.

2021. nov. 25. 22:43
 23/26 A kérdező kommentje:

Hát igen, nagyon vegyes érzelmek vannak most bennem. Egyrészt hogy lehet beképzelem a problémákat és minden sínen van. Másrészt viszont hogy ha nagyon akarna tudna találkozni velem, és erősen kifogás és terelés gyanús a dolog. Viszont nem értem miért kedves és lelkes velem írásban, ha az utóbbi felállás az igaz.

Megpróbálom felé nem mutatni a kételyeket, kivárni a második randit.Tiszta lelkiismerettel, hogy ami rajtam múlt azt megtettem.

2021. nov. 26. 06:27
 24/26 anonim ***** válasza:
51%
Nagyon túlkomplikálod a dolgokat. Egy randi után ennyit agyalni nem normális. Milyen lehetsz egy kapcsolatban? Mi van, ha a barátnőd tűnik el órákra? Egyből menne a kombinálás. Erről le kell szoknod ha kapcsolatban akarsz élni.
2021. nov. 26. 06:46
 25/26 anonim ***** válasza:

Én többet nem keresném. Ha keresne, akkor visszaírnék.

Ha le van fixálva a köv. randi időpontja, elmennék, de ha nem, én nem vetném fel többet. Vesse fel ő, ha akar találkozni.

És elkezdenék újra nézelődni a neten.

2021. nov. 26. 11:04
 26/26 anonim válasza:
Várd meg a második randit, ha tovább folytatódnak a kifogások az jelzésértékű. Hagyd, hogy a nő jelentkezzen, ha így tesz kiderül az igazság, ha nem hallasz felőle többet, akkor tudod mi a helyzet.
2021. dec. 15. 10:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!