Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudhatott ebben a barátom? (L)
Sziasztok! Barátommal "hivatalosan" 4 hónapja vagyunk együtt és nem sokkal ezelőtt megtörtént az első együttlét én szűz voltam viszont az kérdéses hogy ő is.
Nekem azt mondta szűz de ebben már erősen kételkedem.
Hugával volt alkalmam beszélgetni és ő teljesen természetesen mondta hogy persze a párom lefeküdt az előző barátnőjével.
Félreértés ne essék nem az a probléma hogx ez megtörtént hanem hogy (ezek szerint) nem mondott igazat.
Sajnos még 1 hétig nem lesz alkalmam a párommal találkozni és ez igazán nem telefontéma.
Ti mit tennétek a helyemben és ha kiderülne, hogy hazudott.
L/?
Nem a barátod hazudott, hanem Te vagy annyira ostoba, hogy szerinted a barátod húga jobban tudja, hogy mikor és kivel feküdt le, és még el is hiszed neki.
Én a barátod helyében elgondolkoznék, hogy biztos akarok-e kezdeni valamit egy ennyire elvarázsolt lánnyal.
Én teljesen megértem, hogy téged zavar a hazugság. Nem tudom, másoknál miért ilyen elfogadott dolog ez...
Mindenképp beszélj vele, az, hogy mit tud / mit gondol a húga, az teljesen irreleváns, lehet, hogy részéről is csak feltételezés. Elvégre kétlem, hogy a húga ott állt volna az első együttlétnél :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!