Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért hazudhatott ebben a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudhatott ebben a barátom? (L)

Figyelt kérdés

Sziasztok! Barátommal "hivatalosan" 4 hónapja vagyunk együtt és nem sokkal ezelőtt megtörtént az első együttlét én szűz voltam viszont az kérdéses hogy ő is.

Nekem azt mondta szűz de ebben már erősen kételkedem.

Hugával volt alkalmam beszélgetni és ő teljesen természetesen mondta hogy persze a párom lefeküdt az előző barátnőjével.

Félreértés ne essék nem az a probléma hogx ez megtörtént hanem hogy (ezek szerint) nem mondott igazat.

Sajnos még 1 hétig nem lesz alkalmam a párommal találkozni és ez igazán nem telefontéma.

Ti mit tennétek a helyemben és ha kiderülne, hogy hazudott.

L/?

2018. aug. 26. 09:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
89%
Várd meg amíg személyesen találkoztok és mond el neki, hogy nem gond ha lefeküdt az előző barátnőjével, de azért mondja el az igazat, hogy meddig jutottak. Lehet, hogy csak petting volt...
2018. aug. 26. 09:43
 2/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Mindenképpen megvárom amíg személyesen tudunk beszélni. Szerintem nem csak petting volt :/
2018. aug. 26. 10:06
 3/14 anonim válasza:
32%
Miért kell a nőknek mindig generálniba feszültséget teljesen feleslegesen?
2018. aug. 26. 10:16
 4/14 anonim ***** válasza:
22%
A múltnak mi köze van a jelenhez? Te is lefeküdhettél volna előtte bárkivel. Vagy a következő srácnak majd úgy indítassz, bocsi de már nam vagyok szűz, így is kellek? Nem kéne ilyeneken kattogni, túlbonyolítjátok mindig a dolgokat, ahelyett hogy a jövővel foglalkoznátok.
2018. aug. 26. 10:23
 5/14 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó hanem, hogy hazudott ezek szerint. Ez a gond. És az, hogy meg is kérdeztem.
2018. aug. 26. 10:31
 6/14 anonim válasza:
36%

Nem a barátod hazudott, hanem Te vagy annyira ostoba, hogy szerinted a barátod húga jobban tudja, hogy mikor és kivel feküdt le, és még el is hiszed neki.

Én a barátod helyében elgondolkoznék, hogy biztos akarok-e kezdeni valamit egy ennyire elvarázsolt lánnyal.

2018. aug. 26. 10:35
 7/14 anonim ***** válasza:
11%
Vannak kegyes hazugságok. Majd ha már lefeküdtél 5 fiúval, és a hatodik megkérdezi hány férfi volt az életedben, mit fogsz mondani??? Na látod! Ő csak azt mondta amit hallani akartál. De ezek után én is hanyagolnálak.
2018. aug. 26. 10:56
 8/14 A kérdező kommentje:
Szóval az én bajom, ha problémának tartom ha nem őszinte velem. Hát köszi.
2018. aug. 26. 12:00
 9/14 anonim ***** válasza:
82%

Én teljesen megértem, hogy téged zavar a hazugság. Nem tudom, másoknál miért ilyen elfogadott dolog ez...

Mindenképp beszélj vele, az, hogy mit tud / mit gondol a húga, az teljesen irreleváns, lehet, hogy részéről is csak feltételezés. Elvégre kétlem, hogy a húga ott állt volna az első együttlétnél :)

2018. aug. 26. 12:01
 10/14 anonim ***** válasza:
27%
És te mennyit hazudtál már? Ide mered írni? Na latod. 4 hónap után lefexel valakivel, még a korodat se vállalod mint sok más lány.
2018. aug. 26. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!