Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sajnál, nem akar a barátom rám költeni?!
Az apjának vagy anyjának kellene erre az alap dolgora megtanítani.
Ez nem a te dolgod, ráadásul több mint kínos.
Ha nincs rá valami mentsége, akkor ennek így nincs értelme folytatni.
Miért nem mondod meg neki?
Ettől semmi nem fog változni hogy nekünk panaszkodsz.
Ha együtt vagytok mondd neki úgy innál egy kávét stb vagy bemennél városba valamerre de nincs nálad pénz. Figyeld a reakcióját, vajon mit mond erre, állja-e vagy inkább ne is menjetek. De szerintem ez egy halálra ítélt kapcsolat. Mi a barátommal sokszor felesben fizetünk, vagy ha nincs nálam pénz meghív valamire, de néha csak úgy kifizeti nekem amíg pl elmegyek wc -re. Aztán “duzzogok” kicsit, hogy kifizetem, de ő persze nem hagyja.:) de a következő alkalommal akkor én csinálom ezt vele. Szerintem ez így teljesen jó.
Ohh hát ez elég szomorú. Ahogy kiveszem a mondandódból, régebben meghívott téged, de mostanság már nem.
szerintem kicsit zsugori lehet, eleinte még így gondolta, hogy bizonyítnia kell nálad, ezért fizetett. Mostmár viszont készpénznek veszi, hogy ott vagy mellette. Legközelebb csináld azt, hogy véletlenül otthon hagyod a pénzedet, de ez már csak a kavézóban derül ki. Akkor muszáj lesz, hogy ő hívjon meg. utána pedig áradozz neki, hogy milyen úriember hogy meghívott téged :D ezzel talán rájön, hogy illendő és jó dolog, ha ő hív meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!