Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy barátom, szeretem, de az exem nem megy ki a fejemből. Mit tegyek?
Ugy látszik mintha bevonzanád ezeket a fiúkat. Hiszen a mostani barátodról is elmondod, megbánt és észre se veszi.
Az pedig "Vele sokat veszekedtem, féltékenykedett, és bántó dolgokat mondott".
Azzal a tudattal szakitottatok, hogy egyszer még együtt lesztek. Őszintén! Minek?
Nem azért szakitottatok.
Hogy ennyit gondolsz az exre, számomra uúgy tünik mintha a jelenlegi kapcsolatban kezd betelni a pohár.
Én azt javasolnám ne agyalj az exel megbeszélteken.
Ha és amikor úgy érzed lépj tovább ebből.
Az ex pedig...
Valtozunk.
De a mának élj! Ezt éld meg boldogan.
Ha az exel összesodor az élet akkor se ahhoz tartsd magad miről volt szó szakitáskor.
Lehet közeledni, 0-ról indulni. (Bar nem fog sikerülni mert a múlt mindig ott lesz köztetek.)
Mert ha nem valtozott mi értelme ogyan ott folytatni?
Köszönöm a választ. Szerinte megváltozott és minden jobb lenne.
Ahogy írtam, szeretem a párom. És próbálok nem az exemre gondolni, de ide hozzánk a faluba jár biciklivel boltba (mert nekik is ez a bolt van közel) és minden nap a házunk előtt megy el. Van, hogy véletlenül összefutunk a boltba és így nehezebb az elfelejtős helyzet. 😕 De amennyire tudok, próbálkozom.
Hmm hát lehetne mondani elég húzos igy.
De ahogy leirtam.
Az pedig hogy szerinte ...
Az a lényeg te hogyan érzed.
És ha sajnos más nincs akkor egy harmadik.
A te életed. A te döntésed lesz hogy alakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!