Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudhatott ebben a barátom? (L)
Sziasztok! Barátommal "hivatalosan" 4 hónapja vagyunk együtt és nem sokkal ezelőtt megtörtént az első együttlét én szűz voltam viszont az kérdéses hogy ő is.
Nekem azt mondta szűz de ebben már erősen kételkedem.
Hugával volt alkalmam beszélgetni és ő teljesen természetesen mondta hogy persze a párom lefeküdt az előző barátnőjével.
Félreértés ne essék nem az a probléma hogx ez megtörtént hanem hogy (ezek szerint) nem mondott igazat.
Sajnos még 1 hétig nem lesz alkalmam a párommal találkozni és ez igazán nem telefontéma.
Ti mit tennétek a helyemben és ha kiderülne, hogy hazudott.
L/?
Ezek szerint nem szereted igazán! Mert:
Nem tiszteled az érzéseit, a szexualitás emberi szükséglet és te 4. hónapig húztad az agyát.
Nem volt elég jó vele a szex. Irigykedsz másokra, hátha jobb volt az ágyban, mint te.
Nem értékeled, hogy 4. hónapja foglalkozik veled, tölti veled a drága idejét, költi rád a pénzét.
Egyébként a legtöbb férfi szégyenli a szüzességét társaságban, mert kiközösítenék. A legtöbb férfi azzal kérkedik, hogy volt már neki három. Azt lehet csak egy volt.
Ha az ilyen ennyire megmozgat, nem való neked igazi férfi. Mert csak bábu kell melléd, akinek nincs szexualitása, meg barátai. Ennyiből meglehetnél egy hasonló barátnővel is, mint te vagy. Jaj akkor mit szólnának mások. Látod te is olyan képmutató vagy, mint a párod. Vagyis tükröt mutat neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!