Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hazudhatott nekem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hazudhatott nekem?

Figyelt kérdés

Lehet én vagyok naiv...

Volt egy randim 1 hete.Kifejezetten jól sült el,több órát töltöttünk együtt,nagyon jól elbeszélgettünk.Ennyire ezt kétlem hogy meglehetne játszani,és a találkozón is,és utána is folyamatosan azt mondta a nő hogy nagyon jól érezte magát és nagyon szimpatikus vagyok neki.

Részemről is pontosan így volt,működik minden tökéletesen,külsőre belsőre,nagyon jól éreztem magam,alig várom a folytatást.

Egyik nap nem tudtunk beszélni,sokkal később érkezett mint szokott ,ahol chatelünk.Mikor otthon van mindig netközelben van és azonnal elérhető a chaten.És ha nem is nézi meg azonnal amit írtam megkapja az üzenetet.És pár perc múltán megnézi és elkezdünk beszélgetni.Volt egy nap mikor nem kapta meg,csak jóval később.Szöget ütött a fejembe hogy biztos mással is ismerkedik,és akkor találkozhattak,ki tudja milyen fázisban.

Mióta vele ismerkedek,és találkoztam egyáltalán nem érdekel más nő...de most felmentem a társkeresőre ahol megismertem,és pl. ma is aktív volt.Hazudhatott hogy jól érezte magát és nagyon szimpi vagyok neki? De tényleg végig nagyon jó találkozás volt.Nagyon egy hullámhosszon voltunk.És azóta is nagyon kedvesen beszélget velem.Azért azt érezni egy találkozón hogy ez nem téma...de vele egyértelműen az jött le hogy nagyon ígéretes kezdet,kölcsönösen.Ekkorát még soha életemben nem tévedtem,ha jó a megérzésem.

Meg nyilván nem féltékenység vagy birtoklási vágy...hanem egyszerűen csak nem értem,és csalódás hogy ennyire jól sül el,mert minden erről árulkodott a találkozó alatt is,és utána is...

Amúgy semmi közünk egymáshoz,hisz nem vagyunk együtt..úgyhogy nyilván randizhat másokkal is...de valahol mégse esik jól,és kiábrándító számomra.

2021. nov. 25. 20:02
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
55%
Persze. Simán megjátszák.
2021. nov. 25. 20:11
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem hazudott, az, hogy használja a társkeresőt szíve joga. Kérdezted, hogy ismerkedik -e másokkal? Kértél második randit?
2021. nov. 25. 20:12
 3/26 A kérdező kommentje:

Persze,továbbra is nagyon kedves,már az első találkozón megbeszéltük a folytatást.És azóta is konkrét második randiról van szó.

Felnőttek vagyunk,30 felettiek...egyszerűen nem értem ha van valaki aki ígéretes,akkor miért kell még a társkeresőn lógni és 20 másikkal ismerkedni?! Szerintem ez tiszteletlen dolog...én férfiként megtisztelem azzal hogy csak rá figyelek,mert az első találkozó után úgy éreztem alakulhat köztünk valami...akkor erre az időszakra nem kezdek el 20 másik lánnyal beszélgetni,hanem csak rá koncentrálok.Legalább addig míg kiderül van-e jövője a dolognak.

De hát ilyenek miatt elmegy az egésztől a kedve az embernek...

2021. nov. 25. 20:23
 4/26 anonim ***** válasza:
Mikor lesz a randi?
2021. nov. 25. 20:25
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Én két randi közt nem várnék pár napnál többet :O
2021. nov. 25. 20:27
 6/26 A kérdező kommentje:
Én sem akartam sokat várni a köv. randiig...úgy volt egy héten belül találkozunk...de eltolta 1 hetet...olyan kifogással ami lehet igaz,lehet nem...de gyanús már nekem nagyon.
2021. nov. 25. 20:29
 7/26 anonim ***** válasza:
66%
Közben mással is randizott, az is jól sikerült - talán jobban is, mint veled. Aztán azóta két (tíz?) vasat tart a tűzben.
2021. nov. 25. 20:33
 8/26 A kérdező kommentje:

Igen,én is ettől tartok...de hatalmas csalódás ha ez így van,mert én nem ilyen nőnek ismertem meg...azt hittem normális.

2021. nov. 25. 20:35
 9/26 anonim ***** válasza:
Mi volt a kifogás?
2021. nov. 25. 20:39
 10/26 anonim ***** válasza:
0%

A legtöbb mai nő fogyasztói módon gondolkodik. Válogat, mint a boltban a cipők között.

A különbség az, hogy a cipőknek nincsenek érzelmeik.

2021. nov. 25. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!