Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hazudhatott nekem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hazudhatott nekem?

Figyelt kérdés

Lehet én vagyok naiv...

Volt egy randim 1 hete.Kifejezetten jól sült el,több órát töltöttünk együtt,nagyon jól elbeszélgettünk.Ennyire ezt kétlem hogy meglehetne játszani,és a találkozón is,és utána is folyamatosan azt mondta a nő hogy nagyon jól érezte magát és nagyon szimpatikus vagyok neki.

Részemről is pontosan így volt,működik minden tökéletesen,külsőre belsőre,nagyon jól éreztem magam,alig várom a folytatást.

Egyik nap nem tudtunk beszélni,sokkal később érkezett mint szokott ,ahol chatelünk.Mikor otthon van mindig netközelben van és azonnal elérhető a chaten.És ha nem is nézi meg azonnal amit írtam megkapja az üzenetet.És pár perc múltán megnézi és elkezdünk beszélgetni.Volt egy nap mikor nem kapta meg,csak jóval később.Szöget ütött a fejembe hogy biztos mással is ismerkedik,és akkor találkozhattak,ki tudja milyen fázisban.

Mióta vele ismerkedek,és találkoztam egyáltalán nem érdekel más nő...de most felmentem a társkeresőre ahol megismertem,és pl. ma is aktív volt.Hazudhatott hogy jól érezte magát és nagyon szimpi vagyok neki? De tényleg végig nagyon jó találkozás volt.Nagyon egy hullámhosszon voltunk.És azóta is nagyon kedvesen beszélget velem.Azért azt érezni egy találkozón hogy ez nem téma...de vele egyértelműen az jött le hogy nagyon ígéretes kezdet,kölcsönösen.Ekkorát még soha életemben nem tévedtem,ha jó a megérzésem.

Meg nyilván nem féltékenység vagy birtoklási vágy...hanem egyszerűen csak nem értem,és csalódás hogy ennyire jól sül el,mert minden erről árulkodott a találkozó alatt is,és utána is...

Amúgy semmi közünk egymáshoz,hisz nem vagyunk együtt..úgyhogy nyilván randizhat másokkal is...de valahol mégse esik jól,és kiábrándító számomra.

2021. nov. 25. 20:02
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Eleve az egész társkeresősdi egy ember-webshop. Így nem értem mi a gond azzal, hogy válogat. Arra való.
2021. nov. 25. 20:43
 12/26 A kérdező kommentje:

Családdal kapcsolatos dolog volt a kifogás,egy családi program. Ami mellett szerintem simán elfért volna egy 2-3 órás randi is velem.Mert nem utazásról van szó vagy ilyesmi.

2021. nov. 25. 20:45
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Adj mindenkinek esélyt, én is úgy szoktam, szóval nem gáz, ha több lánnyal is randizol egyszerre, egy bizonyos szintig.
2021. nov. 25. 20:48
 14/26 A kérdező kommentje:

Nekem ő minden téren szimpatikus volt,komoly dolgokat tudtam volna vele elképzelni.És egyáltalán nem érdekelt más nő...csak rá koncentráltam,minden energiámat rá összpontosítottam,azon voltam hogy jól alakuljon.

Ha mellette több lánnyal ismerkedek sokkal kevesebb időt és energiát tudok fordítani mindegyikükre.És ezt általában kiszúrják a nők is,és a férfiak is...mert felületessé válik az ismerkedés,beszélgetés,nem tud ott lenni 100%-ban.

De ezek szerint csak én gondoltam volna komolyan.Vagy lehet ő is,csak nem velem...hát ez van.Csak akkor mondaná meg,ne hitegetne,és halogatná a találkozást.

2021. nov. 25. 20:54
 15/26 anonim ***** válasza:
53%

Ezek szerint pont akkor nem volt elérhető, mikor családi programra hivatkozva lemondta a randit. Te meg itt kombinálsz pár nőgyűlölő incellel, hogy mekkora szemét minden nő. Mint a nyuszika: tudod mit, róka, baxd meg a fűnyíródat. Amúgy te is aktív voltál társkeresőn, mikor őt csekkoltad.

Ahelyett, hogy elkezdesz kombinálni, hívd el egy randira, és tedd oda magad. Kérdezz rá, hogy ő mit gondol, mit tud veled elképzelni, mert te szeretnéd, hogy innentől egy pár lennétek. Amíg egy randin vagytok csak túl, a másodikat meg összehozni se sikerült, addig miről beszélsz?

Az meg, hogy jót dumáltok, meg szimpatikus vagy, legfeljebb egy barátságra elég. Az lehet, hogy részedről erősebb a vonzalom, és ezt kivetítetted rá. Csók volt?

2021. nov. 25. 21:10
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet hogy egyoldalú ez az egész, és egyszerűen illúziókat kergetsz?
2021. nov. 25. 21:11
 17/26 A kérdező kommentje:

Amikor nem volt elérhető az egy másik helyzet volt...ez már megtörtént...a családi program még nem...amiatt mondta le a köv. randit.

A társkeresőre mióta átmentünk privátba én nem léptem be,csak akkor mikor kíváncsiságból őt megnéztem hogy mikor lépett oda be utoljára.Csak ezért léptem be a társkeresőbe.

Az első randin már elhívtam a következő randira,és azóta is online folyamatosan felhozom...de későn végez a munkába,este már nem tudunk találkozni.A hétvégét pedig lemondta a családi program miatt.

Valóban nem kétség hogy részemről erős a vonzalom felé...külsőre és belsőre is nagyon szimpatikus.De a találkozás alapján,és a viselkedése alapján kölcsönösnek érzem,és nem vagyok elfogult.És azóta is kedves velem,mosolygós...igazából minden jól alakulna ha nem lettek volna ezek a kételyek,amik szerintem nem csak a fejemben léteznek.

Egyértelmű lenne ha rövidebb lett volna az első randi,és nem beszéltük volna végig,és nem láttam volna minden rezzenésén pillantásán a lelkesedést és az érdeklődést,illetve a szavai is arról árulkodtak személyesen is,és később írásban is hogy nagyon jól érezte magát velem,és nagyon szimpatikus vagyok neki.Én is hasonlóan éreztem ezt,és hangot is adtam neki.Egyszóval jogosan érezhettem hogy végre egy jó ismerkedés,amiből végre komoly dolgok alakulhatnak.Aztán meg kiderül hogy mégse...vagy nem tudom.

2021. nov. 25. 21:21
 18/26 anonim ***** válasza:
Én még azért megvárnám a második randit, addig nem vonnék le messzemenő következtetéseket. Amíg nem vagytok egy pár, addig mondjuk rendben van, vagy legalábbis elfogadható, hogy a társkeresőn lóg és másokkal is foglalkozik. Még ha ez nem is esik jól neked. Ez nem azt jelenti, hogy nem érezte jól magát veled. Amikor lemondta a randit, nem ajánlott fel másik időpontot?
2021. nov. 25. 21:23
 19/26 anonim ***** válasza:
68%

"A társkeresőre mióta átmentünk privátba én nem léptem be,csak akkor mikor kíváncsiságból őt megnéztem hogy mikor lépett oda be utoljára.Csak ezért léptem be a társkeresőbe."

Lehet, hogy ő is csak azért lépett be, hogy megnézze, hogy te mikor voltál utoljára.

2021. nov. 25. 21:26
 20/26 A kérdező kommentje:

Igazából túl sok a véletlen egybeesés...mert lehet hogy én képzelem be azt hogy másokkal is ismerkedik,lehet hogy csak én vagyok képbe nála.De kicsi az esélye...túl sok a véletlen.A társkereső ,az hogy a szokott időben egyszer csak nem volt,amit azonnal magyarázott is,pedig rá sem kérdeztem.Valamint a randi lemondás,és a családi program helyette.Tény,lehet mindegyik igaz is akár,de kicsi az esélye.

A randit úgy mondta le hogy eltolta egy hetet.De ez is olyan hogy vagy igaz...vagy nem,és csak amolyan tologatás a cél hogy majd idővel lekopok.

Nyilván míg nem tudok biztosra semmit kivárok,megvárom a második randit.Ha lesz.Aztán majd kiderül.

Az első randikon sosem mászok rá a nőkre...főleg 30 felett.Ha van folytatás,akkor már bátrabban közeledik az ember,kisebb érintések,csók.Úgyhogy tény,semmi nincs köztünk,és miért ne mehetne a társkeresőre...csak én azt éreztem hogy kölcsönösen ígéretes a kettőnk ismerkedése,amibe komoly dolgokat látunk.Nem azért bánt hogy másokkal ismerkedik...hanem olyan szempontból bánt ez hogy nem azt tapasztalom amit mutatott a randin és utána írásban...mert az alapján azt gondolnám hogy ígéretes vagyok számára,olyan,akit komolyan vesz,és úgy van vele hogy végre talált valakit akivel minden jól működik...és várja a velem való találkozást,és nem a társkeresőn nézelődik tovább...

2021. nov. 25. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!