Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan hazudhatott nekem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hazudhatott nekem a férjem?

Figyelt kérdés
Páromnak fél évvel ezelőtt volt kb 300000 forintja, (teljesen mindegy honnan) két hónap múlva azt mondta, hogy már nincs belőle semmi. Egy hónapja van munkája, minden pénzét ideadja, tegnap mégis vett egy kocsit a tudtom nélkül. Mikor kérdeztem tőle, hogy miből vette akkor mondta meg, hogy abból a pénzből amiről azt hazudta, hogy nincs. Olyan mérges lettem, hogy megkértem menjen el, még ő van felháborodva és azt mondja, hogy az ő pénzéből azt vesz amit akar. Szerintetek én vagyok a hibás és túl reagáltam a dolgokat?
2013. dec. 17. 15:20
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
66%
Milyen szörnyű, az ember vesz magának autót a saját pénzéből. Milyen szemétláda! Nem, hogy nekedadta volna bundára...
2013. dec. 17. 15:24
 2/28 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem túl reagálod. Nem lehet hogy azért mondta mert ha te tudod hogy ott a pénz, elköltöd? És lehet gyűjtőtt hogy vehesen egy kocsit.
2013. dec. 17. 15:25
 3/28 anonim ***** válasza:
92%
túlreagálod.. fogadjunk, ha tudtál volna a pénzről akkor elköltötte3d volna másra, az autóra meg azt mondod hogy fölösleges...
2013. dec. 17. 15:27
 4/28 anonim ***** válasza:
62%
Nekem is szarul esne, karácsony előtt főleg-
2013. dec. 17. 15:28
 5/28 anonim ***** válasza:
83%

Az én férjemnek is mindig van "dugi" pénze. Soha nem kérdezem hogy mennyi, mert egyrészt az ő dolga, másrészt eddigi tapasztalatom szerint épp úgy ahogy nálatok is, a család javára költi el. Amit meg nem, arról nem is tudok.

A fizetését hazaadja, gondolom le-lecsíp belőle :)

Szerintem nagyon túlreagálod. Ha mondjuk egyedül ment volna nyaralni ebből a pénzből, akkor lehet hogy jogosan lennél kiakadva, de akkor se a dugi pénz miatt.

A hazugság meg más tészta, azonban ha őszinte vagy magadhoz akkor megérted miért nem avatott be. Nálunk se tud a férjem félretenni, ha én tudok a pénzről, mert számomra más dolgok fontosak.

2013. dec. 17. 15:31
 6/28 anonim ***** válasza:
74%

Nem a vásárlás a baj, hanem az, hogy nem mondta meg neked, hogy mire szánja, de főleg az, hogy hazudott.

Túlreagálod egyébként.

Ha az ő pénze volt, ha házasság előtt gyűjtötte, ha örökölte, akkor valóban nincs beleszólásod, hogy mire költi.

Ha már a házasságotok alatt gyűjtögette, akkor a 3 milla minden fillérének elköltéséhez van közöd és beleszólásod.

Nem kvára költötte, nem itta el, hanem a család életét megkönnyítendő, új kocsit vett.

Ez neked nem kellemes meglepetés?

Nem öröm?

Ha nem, az baj.

2013. dec. 17. 15:34
 7/28 anonim válasza:
66%

Szerintem nem reagálod túl.

Meg kellett volna beszélnetek, hogy mit vegyetek abból a pénzből és esetleg együtt kiválasztani az autót!

Én is felháborodtam volna

2013. dec. 17. 15:34
 8/28 anonim ***** válasza:
68%

"Egy hónapja van munkája" - előtte te tartottad el? Vagy miből éltetek? Nélkülöztetek?

Én úgy vagyok vele, hogy házasságban minden közös, nagyon rosszul esett volna ha titkol egy ilyet a férjem.

Az autóvásárlás nem 2 napra szól, jól esett volna ha kikéri a véleményem.

2013. dec. 17. 15:40
 9/28 A kérdező kommentje:
Bocsi, elírtam. Háromszázezer forintról van szó. Több mint fél éve vagyunk együtt, ő egy hónapja dolgozik. Gyakorlatilag én tartottam el miközben neki volt pénze.
 10/28 anonim ***** válasza:
85%
Ha a párod a férjed, és közös kasszán vagytok egyébként, tehát ha te beadsz mindent a közösbe, akkor nem reagálod túl. Mi az, hogy csak úgy vesz egy kocsit?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!