Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hazudhatott nekem a férjem?
Az én férjemnek is mindig van "dugi" pénze. Soha nem kérdezem hogy mennyi, mert egyrészt az ő dolga, másrészt eddigi tapasztalatom szerint épp úgy ahogy nálatok is, a család javára költi el. Amit meg nem, arról nem is tudok.
A fizetését hazaadja, gondolom le-lecsíp belőle :)
Szerintem nagyon túlreagálod. Ha mondjuk egyedül ment volna nyaralni ebből a pénzből, akkor lehet hogy jogosan lennél kiakadva, de akkor se a dugi pénz miatt.
A hazugság meg más tészta, azonban ha őszinte vagy magadhoz akkor megérted miért nem avatott be. Nálunk se tud a férjem félretenni, ha én tudok a pénzről, mert számomra más dolgok fontosak.
Nem a vásárlás a baj, hanem az, hogy nem mondta meg neked, hogy mire szánja, de főleg az, hogy hazudott.
Túlreagálod egyébként.
Ha az ő pénze volt, ha házasság előtt gyűjtötte, ha örökölte, akkor valóban nincs beleszólásod, hogy mire költi.
Ha már a házasságotok alatt gyűjtögette, akkor a 3 milla minden fillérének elköltéséhez van közöd és beleszólásod.
Nem kvára költötte, nem itta el, hanem a család életét megkönnyítendő, új kocsit vett.
Ez neked nem kellemes meglepetés?
Nem öröm?
Ha nem, az baj.
Szerintem nem reagálod túl.
Meg kellett volna beszélnetek, hogy mit vegyetek abból a pénzből és esetleg együtt kiválasztani az autót!
Én is felháborodtam volna
"Egy hónapja van munkája" - előtte te tartottad el? Vagy miből éltetek? Nélkülöztetek?
Én úgy vagyok vele, hogy házasságban minden közös, nagyon rosszul esett volna ha titkol egy ilyet a férjem.
Az autóvásárlás nem 2 napra szól, jól esett volna ha kikéri a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!