Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem gyerekkori barátja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem gyerekkori barátja belém szeretett. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagyon jó barátok a férjemmel, és már velem is, de a minap kissé ittas állapotban azt mondta, hogy belém szeretett, és csak azért szólt, hogy tudjak róla. Azt mondta, hogy jobban tiszteli a páromat annál, hogy rám hajtson, és engem is, mivel tudja, hogy imádom a férjem, de rossz neki a közelünkben lenni. Elmondjam a férjemnek, vagy csak ne találkozzak vele többet?
2013. dec. 7. 21:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Ittas állapotban mondta, szerinted mennyire lehetett őszínte? Amúgy inkább kerüld a jó barátot és foglalkozz a férjeddel.
2013. dec. 7. 21:33
 2/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, az a része nem is érdekel, hogy mennyire volt őszinte, mert nem vonzódom hozzá kicsit sem, inkább az érdekel, hogy kell-e egy régi barátságot egy (szerintem) fellángolás miatt tönkretenni, vagy ne mondjam el a páromnak, hadd maradjon meg a viszonyuk, és én emellett kerüljem el messziről?
2013. dec. 7. 21:40
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne mond el. Ha most már a te barátod is, akkor neki is tartozol némi diszkrécióval. Majd ha akarja elmondja a férjednek ő. Szerintem amúgy ez nem kell, hogy tönkre tegyen egy barátságot, mert semmi olyat nem tett, ami rossz lenne. Arról nem tehet, hogy egy érzés ébredt benne. Majd elmúlik nála :)
2013. dec. 7. 21:45
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Vagy igaz, vagy nem, az is lehet, hogy részegen hülyeségeket beszélt. De ha véletlenül igaz is, nem kezdett ki veled, nem viselkedett tolakodóan. Én a helyedben nem szólnék semmit. Nem is kerülném feltűnően a barátot, de nem is keresném külön a társaságát.
2013. dec. 7. 21:46
 5/16 A kérdező kommentje:
Attól félek, hogy csalódna a férjem, ha később kiderülne, és megtudná, hogy tudtam róla, mégsem szóltam neki.
2013. dec. 7. 22:17
 6/16 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem nem csalódna, amúgy is mondhatod neki, nem vetted komolyan annyira, mert részeg ember sok mindent mond. És ez igaz is. Szerintem túlkattogod a témát.
2013. dec. 7. 22:33
 7/16 anonim ***** válasza:
93%

ne szólj, nem fog csalódni, mert részegen mondta és te nem viszonozod, felejtős az egész

(egyébként klasszikus rivalizálós eset, ilyenbe nem szabad belemenni mert elvész mind a szerelem, mind a barátság, minden)

2013. dec. 7. 22:35
 8/16 anonim ***** válasza:
93%
Ne mondd el, nehogy emiatt összevesszenek vagy megromoljon a barátságuk. Majd elmúlik, ha tényleg komolyan mondta.
2013. dec. 7. 22:39
 9/16 intrepid ***** válasza:
94%
Szerintem ne mondd el. Próbáld elfelejteni. Ha mégegyszer fölhozza a témát, mondd neki azt, amit egyszer én megkaptam, mikor udvarolni próbáltam valakinek: - na idefigyelj! Ha ketten maradnánk a földön, kihalna az emberiség. Ezt megértettem, és utána is ugyanolyan jól tudtunk együtt dolgozni egymás mellett.
2013. dec. 7. 22:42
 10/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :)
2013. dec. 8. 00:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!