Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem gyerekkori barátja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem gyerekkori barátja belém szeretett. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagyon jó barátok a férjemmel, és már velem is, de a minap kissé ittas állapotban azt mondta, hogy belém szeretett, és csak azért szólt, hogy tudjak róla. Azt mondta, hogy jobban tiszteli a páromat annál, hogy rám hajtson, és engem is, mivel tudja, hogy imádom a férjem, de rossz neki a közelünkben lenni. Elmondjam a férjemnek, vagy csak ne találkozzak vele többet?
2013. dec. 7. 21:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én tuti elmondanám neki.. Most gondolj bele, h még jobban beléd szeret egy férj ezt észreveszi.. És ha kiderül, h te is tudtad, ne adj isten még azt feltételezné a férjed, h volt is valami köztetek, h falaztál neki? Én inkább a férjemet választanám.. Ezek mellett ugye az őszinteség.. Nem mindegy.. Neked hogy esne, h a legjobb barátnőd a férjedbe éppen szerelmes lett ő meg falazna neki?? Érdekes egy helyzet, nekem tuti nem tetszene, azonnal eltávolítanám a köreinkből, mert mire föl? Hol a tisztelet???? Ha mélységesen beléd lenne zuhanva, akkor is, hogy lehet valaki ennyire pofátlan és tiszteletlen, h ezt még bele mondja a szemedbe???
2013. dec. 9. 16:14
 12/16 anonim ***** válasza:
#11: fú szerintem nem szép amit írsz. te képes lennél egy jó barátodtól megszabadulni csak így? :(
2013. dec. 9. 16:27
 13/16 anonim ***** válasza:

11-es

Én nem értem a ti felfogásotokat.. Méghogy képes e lennék megszabadulni e egy "jó baráttól"? Azt nevezed te jó barátnak, aki a legjobb haverja háta mögött bevallja a kedves feleségnek, h szerelmes belé?? Én szerintem ez nem jó barát, hanem egy gerinctelen féreg, akit igenis ki

kellene dobniuk az életükből, mert ha jó barát lett volna, ilyen meg se fordulhatott volna a fejében!! Ilyet egy jó barát nem tesz! Sose tudnék ránézni a barátnőm férjére, de még egy egyéjszakás kalandjára se úgy, h az egy férfi!! Mert ez a barátnőm számára lenne mélységesen felháborító!!

Kérdezem megint, te mit szólnál fordított esetben??

2013. dec. 9. 19:32
 14/16 A kérdező kommentje:
Nem kell itt acsarkodni, nehéz helyzetben vagyok, nem véletlenül kértem tanácsot. Nagyon sajnálnám, ha vita lenne köztük, mert a barátja tényleg nagyon szereti a páromat, és én nem akarok közéjük éket verni, akaratlanul sem. Egyébként tisztelettel bánik velem, mindig is úgy bánt, és ezen a vallomáson kívül semmit nem tett, majd ha lesz rá alkalom, megkérdezem, hogy tényleg igaz-e, vagy csak a pia beszélt belőle, de tudom, érzem, hogy ez a dolog, akár elmondom, akár nem, komolyan nem árthat a kapcsolatomnak a férjemmel.
2013. dec. 10. 00:44
 15/16 A kérdező kommentje:
Hát biztos, hogy nekem is nagyon rosszul esne, és nem is tudom, mit csinálnék, de komolyan. Attól függ, hogy megpróbálna-e ráhajtani a férjemre.
2013. dec. 10. 00:47
 16/16 anonim ***** válasza:

El ne kerüld, azzal csak kibukik az egész és még rosszabb lesz.

De azt írtad, hogy továbbra is jó és normális a kapcsolat, maradjon is így.

Itt szerintem egy dolog lehet kérdéses: hogy a férjednek való őszinteség-e a fontosabb egy olyan dologban, ami a kapcsolatotokra semmilyen hatással nem lehet, hiszen szeretitek egymást; vagy a barát titkának megőrzése, aki szemlátomást ura a helyzetnek, hiszen nem hajtott rád, még részegen is csak a ténymegállapítás bukott ki belőle, hogy hát ez van, mert annyira ette a lelkét.

Szerintem ebben a helyzetben jobb, ha nem fújod fel az ügyet és megőrzöd ezt a "titkot". Egyébként egy férfi sem vak, jól látja, hogy hány férfi - akár egy barátja - nézi meg a feleségét, ha nem is stírölve, de észrevételezve, hogy vonzó. De ezzel nincs semmi probléma, emberek vagyunk. Ilyen dolgokat el kell fogadni, az én barátnőm is tisztában volt/van vele, hogy van olyan lánybarát, aki esetleg vonzódott/vonzódik hozzám, de mivel a kapcsolatukban bízik, nem mászik rám ezzel kapcsolatban és a barátnak sem tép meg a haját.

Érző embernek lenni, vonzódni nem lehet bűn. Rossz döntést hozni, az lehet bűn!

2013. dec. 10. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!