Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem gyerekkori barátja belém szeretett. Mit tegyek?
11-es
Én nem értem a ti felfogásotokat.. Méghogy képes e lennék megszabadulni e egy "jó baráttól"? Azt nevezed te jó barátnak, aki a legjobb haverja háta mögött bevallja a kedves feleségnek, h szerelmes belé?? Én szerintem ez nem jó barát, hanem egy gerinctelen féreg, akit igenis ki
kellene dobniuk az életükből, mert ha jó barát lett volna, ilyen meg se fordulhatott volna a fejében!! Ilyet egy jó barát nem tesz! Sose tudnék ránézni a barátnőm férjére, de még egy egyéjszakás kalandjára se úgy, h az egy férfi!! Mert ez a barátnőm számára lenne mélységesen felháborító!!
Kérdezem megint, te mit szólnál fordított esetben??
El ne kerüld, azzal csak kibukik az egész és még rosszabb lesz.
De azt írtad, hogy továbbra is jó és normális a kapcsolat, maradjon is így.
Itt szerintem egy dolog lehet kérdéses: hogy a férjednek való őszinteség-e a fontosabb egy olyan dologban, ami a kapcsolatotokra semmilyen hatással nem lehet, hiszen szeretitek egymást; vagy a barát titkának megőrzése, aki szemlátomást ura a helyzetnek, hiszen nem hajtott rád, még részegen is csak a ténymegállapítás bukott ki belőle, hogy hát ez van, mert annyira ette a lelkét.
Szerintem ebben a helyzetben jobb, ha nem fújod fel az ügyet és megőrzöd ezt a "titkot". Egyébként egy férfi sem vak, jól látja, hogy hány férfi - akár egy barátja - nézi meg a feleségét, ha nem is stírölve, de észrevételezve, hogy vonzó. De ezzel nincs semmi probléma, emberek vagyunk. Ilyen dolgokat el kell fogadni, az én barátnőm is tisztában volt/van vele, hogy van olyan lánybarát, aki esetleg vonzódott/vonzódik hozzám, de mivel a kapcsolatukban bízik, nem mászik rám ezzel kapcsolatban és a barátnak sem tép meg a haját.
Érző embernek lenni, vonzódni nem lehet bűn. Rossz döntést hozni, az lehet bűn!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!