Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem szeretett soha apa?

Miért nem szeretett soha apa?

Figyelt kérdés

Sziaszitok! Nagyon el vagyok keseredve..az a helyzet, hogy apa nem szeret...az ő szülei se..nem mutatják ki a nagyszülők, de a testvéremmel sokkal jobban bánnak (ő az idősebb) de ez nem is érdekel..apát nem zavarja,hogy ők nem is foglalkoznak velem,kivételeznek, le se esik nekik,hogy én is létezek..

Anyával ezért amúgy is összevesztek és valószínű,hogy válni fognak..de ezt nem bírnám ki.. :'((( tegnap is megpróbáltam vele beszélni de azt kaptam csak,hogy semmit nem csinálok stb..kiabálás... (itthon segítek, suli mellett dolgozok úgy hogy ez rosszul esett főleg azért mert csak azért vállaltam munkát,hogy ne ezt gondolja..)pedig csak azt akartam,hogy kibéküljenek..azt érzem,hogy szerinte csak egy "hiba" voltam..soha nem ölelt meg..semmi..nem is foglalkozik velem..nagyon tanácstalan vagyok.. valaki volt ilyen helyzetben? :((

19/L

2013. okt. 28. 15:11
 1/7 anonim ***** válasza:
63%
Biztos, hogy szeret csak másképp mint anyukád.
2013. okt. 28. 15:17
 2/7 anonim válasza:
Sajnos ez ellen tenni nem igazán lehet ha ilyen veled.. velem is hasonló bár igazából annyi hogy engem teljes mértékbe lesz_r.. próbáld meg ezeket az érzéseket kizárni, tudom ez így nehéz de nem igen lehet mást csinálni.
2013. okt. 28. 15:18
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha nem szeretne, nem törődne veled, nem akarna nevelni.

"szerinte csak egy "hiba" voltam."

Ezt kifejtenéd bővebben?

2013. okt. 28. 15:34
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Utolsó: Egyszerűen ezt érzem... az, hogy bennem mindig talál valami hibát, soha nem vagyok elég jó..meg az egész helyzet,hogy utánam nem érdeklődik,nem akar hozzám szólni..ha megakarok vele valamit beszélni kiröhög...jó persze lehet,hogy rosszul érzem de ez a közömbösség amit irántam mutat.. :/
2013. okt. 28. 15:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Nagyon vad dolgokat irtál. Vagy valamit félreértesz, vagy valami kemény dolog van a háttérben (Pl. csak anyád gyereke vagy. /Nem bántani akarlak!!!/) Érdeklödj a rokonságban, hogy miért lehet ez igy?
2013. okt. 28. 16:15
 6/7 anonim válasza:

Ha ez segít én küldök egy baráti szerető ölelést így monitoron keresztül. ^^

Nekem nagyapám ilyen bár mi helyzetünk kicsit már ő apámat vágta majdnem gallyra. Borzasztóan nehéz egy hideg családtaggal szemben mert szinte csak te adsz s nem kapsz. Legjobb kerülni sajnos az energia vámpírokat mert érzelmileg teljesen lesoványodik az ember a közelükben...

2013. okt. 28. 20:08
 7/7 anonim válasza:
Figyelj jól rám!!!!Nem vagy "hiba",arra koncentrálj,hogy anyukád szeret meg arra aki igazán szeret egyszer lesz egy olyan ember aki,ha valaki megbánt meghalna érted,akkor minden ilyen sérelmet elfelejtesz majd!!SZÓVAL ADDIG TARTS KI.
2013. nov. 1. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!