Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan hazudhatott nekem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hazudhatott nekem a férjem?

Figyelt kérdés
Páromnak fél évvel ezelőtt volt kb 300000 forintja, (teljesen mindegy honnan) két hónap múlva azt mondta, hogy már nincs belőle semmi. Egy hónapja van munkája, minden pénzét ideadja, tegnap mégis vett egy kocsit a tudtom nélkül. Mikor kérdeztem tőle, hogy miből vette akkor mondta meg, hogy abból a pénzből amiről azt hazudta, hogy nincs. Olyan mérges lettem, hogy megkértem menjen el, még ő van felháborodva és azt mondja, hogy az ő pénzéből azt vesz amit akar. Szerintetek én vagyok a hibás és túl reagáltam a dolgokat?
2013. dec. 17. 15:20
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
78%
Ja, hogy már elzavartad! Vissza ne fogadd! Majd alszik a kocsijában.
2013. dec. 17. 16:20
 22/28 anonim ***** válasza:
86%

nam az a baj hogy autót vett hanem hogy hazudott.

az lett volna a megoldás, hogy közli van pénze de ezt autóra szánja s ha neked ez nem tetszik akkor elmegy.

de igy patkány egy ügy.

2013. dec. 17. 16:28
 23/28 anonim ***** válasza:
55%

Hat, nezd.

Ideje beadnod a vallasi papirokat, es nyersz egy fel autot, es egy csomo tapasztalatot.

Mert a kocsi mar hazassagban szerzett dolog, igy a fele a tied.

A sajat dolgaidhoz meg semmi koze, valoban.

Szoval, ahogy "nem volt penze" eselyes, hogy van hova mennie is. Tudod, ha egy dologban hazudott, miert ne hazudna masban is?

2013. dec. 17. 16:54
 24/28 anonim ***** válasza:
77%
Jogos a kiakadásod abból a szempontból,hogy a párod hazudott neked,nem volt hozzád őszinte,s egy ilyen súlyú dolgot nem beszélt meg veled,ez igenis nagy baj.Az viszont tény,hogy az ő saját pénzéről beszélünk,amivel gyakorlatilag azt kezd,amit akar,akkor is,ha élettársi,és vagyonközösségben éltek.Mindkettőtöknek megvan a maga igaza,de talán a mérleg nyelve kicsit inkább feléd billen,hiszen téged úgymond becsaptak.Elvégre a párod azért a társad,mert mindent megosztotok egymással,jóban-rosszban kitartotok egymás mellett,és tudtok egymás dolgairól.Te eltartottad őt x hónapig,segítettél rajta,ő ugyanakkor nem tisztelt meg téged a bizalmával.Nem túl mély és őszinte kapcsolat lehet ez az ő részéről.
2013. dec. 17. 17:00
 25/28 anonim ***** válasza:
72%
Szóval veled tartatta el magát, miközben volt pénze. Azért ehhez pofa kell. Én azonnal lapátra tenném. (De mondjuk ott kezdődik, hogy kizárt, hogy friss kapcsolatban én tartsam el a másikat. )
2013. dec. 17. 17:14
 26/28 anonim ***** válasza:

Igen, megvan a maga igaza. A baj az, hogy hazugságra épül a maga igaza...

Az nem vitás hogy arra költi a pénzét amire akarja. A kérdés csak az, hogy melletted tegye e mindezt...

2013. dec. 17. 18:37
 27/28 anonim ***** válasza:

már ne is haragudj hogy megkérdezem, de jól értettem hogy 5 hónapot voltatok együtt, és utána elvettetted magad vele, majd fél éve együtt vagytok?

am.. azért vett el mert egy naiv libuska vagy... 5 hónapig te tartottad el, úgyhogy volt neki pénze.. énis elvennék egy ilyen embert...

2013. dec. 17. 18:38
 28/28 anonim ***** válasza:
ez a kapcsolat valahogy ugy működhetett volna, hogy elmegy lapátolni s abból belead a közösbe, merthogy van neki saját pénze, amit másra szán
2013. dec. 17. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!