Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hazudhatott nekem a férjem?
Figyelt kérdés
Páromnak fél évvel ezelőtt volt kb 300000 forintja, (teljesen mindegy honnan) két hónap múlva azt mondta, hogy már nincs belőle semmi. Egy hónapja van munkája, minden pénzét ideadja, tegnap mégis vett egy kocsit a tudtom nélkül. Mikor kérdeztem tőle, hogy miből vette akkor mondta meg, hogy abból a pénzből amiről azt hazudta, hogy nincs. Olyan mérges lettem, hogy megkértem menjen el, még ő van felháborodva és azt mondja, hogy az ő pénzéből azt vesz amit akar. Szerintetek én vagyok a hibás és túl reagáltam a dolgokat?2013. dec. 17. 15:20
11/28 anonim válasza:
Tulreagälod.
Ha nekem van annyi penzem, hazassag ide vagy oda, nehogymär a ferjem megszabja hogy mit vegyek belöle es mikor.
Azt mondod minden penzet odaadja.
Az neked nem eleg?? Vagy szeretted volna azt a 3 millät is???
12/28 anonim válasza:
nem írtad el kérdező, némelyik válaszadó gondolt túl sokat bele
14/28 anonim válasza:
Fél éve vagytok együtt és ebből 5 hónapig te tartottad el? Elég meredek. Főleg így, hogy közben neki volt pénze.
15/28 anonim válasza:
ne szólj érte neki de most 5 hónapig ő tartson el
16/28 anonim válasza:
Ha a férjed, akkor jogilag a tied is a kocsi (kivéve ha örökölt, vagy házasság előtt szerzett pénzről van szó)
Ha a párod, akkor semmi közöd hozzá...(jogilag)
Amúgy erkölcsileg én nem tudnék olyan emberrel együtt élni, aki hazudik, aki terel, akinek nem számítok annyit, hogy. Beszamoljon dolgokról, akivel nem lehet közös kasszán élni...
Úgy hazudhatott, hogy hagytad, hogy úgy érezte megteheti veled...ennyi
17/28 A kérdező kommentje:
Nem is az fáj, hogy hazudott, hanem az, hogy fél évig eltartottam és sajnáltam, hogy nincs semmije. Akkor minek vett el öt hónap után?
2013. dec. 17. 15:57
18/28 anonim válasza:
Na ezen én is kiakadnék. Fél éve vagytok együtt, eltartottad, miközben volt pénze és most elővette a pénzt és vett egy autót...basszus...ezért nem kéne fél év után összeházasodni. Először meg kell ismerni egymást. Nagyon gusztustalan, amit a párod csinált.
19/28 A kérdező kommentje:
Azt mondja, hogy szeret. Nem tudom jól tettem e, hogy elzavartam mert azóta az utcán bolyong mivel nincs hová mennie.
2013. dec. 17. 16:12
20/28 anonim válasza:
Szóval eltartatta magát veled és elhitette, hogy egy vasa sincs, közben meg volt pénze, csak félretette magának kocsira. Élelmes emberke! :D Zavard el a pitsába!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!