Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek máshova ment? Hazudhatott?
Le írom hogyan történt ma.
A város másik oldalán dolgoztunk, ahol hozzáteszem 1 évben kb 1x vagyunk. A barátnőm pont arra tekert el, és látta a kollégáimat. Majd 5-10perc múlva vissza fordult, és azt kérdezte tőlük h én merre vagyok. Nos lényegében így talált meg. Mikkor én rá kérdeztem, hogy hogyan tudta, hogy arra vagyok azt válaszolta idézem. "Egész falut végig kerestem, hogy merre vagy és úgy gondoltam, hogy arra még elmegyek hátha arra vagy". Hm... kicsit érdekesnek tartom... Ha én nem találok valakit, ahol általában dolgoznak nem is keressem tovább... Hozzá tenném, mi a város minden területén dolgozunk, viszont arra nagyon ritkán megyünk...
És amerre dolgozunk, onnan kb félórára van a vonat állomás, és neki arra kellet menni munkaügybe...
Azt már nem néztem, hogy a barátnőm hívta-e a kozmetikust de valami, 9-10óra között volt a hívás. Érdekes módon a "kozmetikustól volt, 2 nem fogadott hívása".
Bevallom kicsit, reménykedtem benne, hogy csak be mesélem magamnak, és azt írjátok hogy beképzeled magadnak hülye gyerek... Azért, is kérdeztem-rá mert én is hazugság szagot éreztem, furcsa h valaki egy ilyet elfelejt említeni...
Mellesleg hangosan, mondtam neki, hogy fel-e vett a kozmetikus téged h az anyja is hallja. (Azért, hogy hátha ő is tudja, hogy kozmetikushoz kellet mennie és igaz-e lehet...) Lényegében kozmetikushoz kellene takarító 4 órába heti 2 napot dolgozni havi 20ért... Legalább is ő ezt mondta... Amikor megjött kérdeztem, hogy mit mondtak, amikor még nem tudtam erről kozmetikus dologról. És azt mondta, hogy csak a szokásosat "Majd értesítenek."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!