Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért gondolják úgy a nők,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják úgy a nők, hogy a "mérnök" az már egy menő foglalkozás?

Figyelt kérdés

Vannak itt is kérdések sugardaddy kereséssel kapcsolatban és a "férfi, aki elért valamit az életben" cimszó alá a mérnök is be van sorolva, az orvos meg ilyenek közé.

De hát egy mezei mérnök átlagban keres ilyen 300...350 nettót magyarországon, pesten 350...450-et, higyjétek el hogy ez a nagy átlag.

Nyilván jobban fizető szakmák, mint pl a programozó esetében is vannak "alacsonyabb fizetések", de szerintem az átlag így is sokkal magasabban van, és nem ritkák a milliós fizetések sem (2-3 millió nagyon max)

De gondolom a sugar daddyről álmodozó női léleknek lelombozó érzéseket gerjeszt a programozó szó kimondása, mert egyből valami kocka stréber ugrik be, és ez a női léleknek nem finom.

Bezzeg egy orvos! Vagy egy PILÓTA? Vagy még talán egy mérnök is? Ezekről mind könnyü elképzelni hogy magas, egyenruhás jó kiállású jóképű férfiak. De nyilván a valóság mást mutat, ami meg nem nagyon szokta érdekelni a női lélek fantáziasíkjait.

Ez kicsit olyan mintha egy férfit felhypeolna a tény, hogy sok nő modell, közben meg 99%-uk "instagram modell", van róla 3000 szelfi filterrel fullra tekerve meg talán elment 1-2 alkalommal portréfotózásra (egyszer szakitás után, egyszer meg amikor lefogyott pár kilót)

Szóval tényleg nem értem....én nem úgy érzem hogy ilyen ~500 ezres fizetéssel plusz saját lakással bármilyen gondtalan élet vagy akár alkalmi segítségben reménykedő nő (más néven kitartott) szemében én jó kapás lennék.

Már ha csak abba belegondolok, hogy ezek a nők lehet hogy éhenhalás ellen belekényszerültek egy 3 műszakos gyári melóba vagy egy bolti állásba, ahol keresnek akár 200...240 ezret is.

Én úgy vettem észre, hogy akkor életképes a téma, ha a férfi olyan kb ~10x annyit keres, vagy ~10x akkora a vagyona mint a nőnek. Akkor úgy nagyjából nyugodt a női fajfenntartási hisztéria.

Bocsi hogy ilyen nyers terminológusokban beszélek, de azt sajnos be kell látni hogy a nőkben vannak bizonyos nagyon mélyen lévő ösztönök, amik az ő felsőbb szintű cselekedeteiket és gondolkodásukat nagy mértékben áthatják, és ők még ezt csak észre sem tudják vagy akarják venni.

Persze én csak egy ostoba incel vagyok, nemde?

2021. nov. 21. 10:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/158 A kérdező kommentje:

38...hát most mit mondjak....férfiakra ráolvassák hogy ne buliktól várják a nagy őt.

ezzel szemben ismerek nőt aki elment swinger klubba 2 alkalommal 28 évesen, és onnan lett a férje. Úgy ismerte meg, hogy a csávóka ment a popsijába amikor ez a csaj épp arra vágyott és ráutaló magatartást tett.

2021. nov. 21. 11:00
 42/158 anonim ***** válasza:
100%
#39 ilyen stílussal mindegy mennyit keresel :D, viszont abból már lehetsz sugar daddy is :D
2021. nov. 21. 11:01
 43/158 anonim ***** válasza:
100%
Itt majd a válás költsége lesz nagy buli. :D
2021. nov. 21. 11:01
 44/158 A kérdező kommentje:

43....hát figyi a KEDVES aranyos, megbizható, szorgos csávókat nagyon gyakran teszik lapátra

nagyon gyakran neveltetik velük a gazfickók által csinált gyereket

és ha a csávóka kiakad és kidobja a nőt, akkor még őt szopatják meg a biroságon és a nőnek adnak igazat.

2021. nov. 21. 11:03
 45/158 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, fejezd már be.

A kedves, aranyos férfiakat mindenki szereti. TALÁN nem azokat kellene csak meglátni, aki ránézésre is a 200 k nettót várja el a palitól, meg kocsit, ilyeneket. (Nem mellesleg ennyit diákként is meg lehet keresni nyáron, ha megnyomod…) Nem tudlak sajnálni. Vagyunk normális lányok rengetegen, akik pont a magadfajták miatt félnek az ismerkedéstől.

2021. nov. 21. 11:05
 46/158 A kérdező kommentje:

normális aranyos lányoknak is megvan a hoe phase, amikor azért kicsit elengedik magukat és hagyják hogy jöjjenek a jó pasik. MERT MIÉRT NE?

Rám van tapadva egy csaj 4 éve, és nagyon szegény és nagyon buta és semmire nem jut az életben, és nagyon sok fiuval randizgat de nem megy vele semmire. És mindig visszajutunk oda hogy próbálkozik nálam.

És simán megmondja hogy ő szerinte a PASIDOLGA hogy minden idejét, energiáját és erőforrását és figyelmét a nő rendelkezésére forditsa külön kérés és feltétel nélkül..

hát anyukám....nem is csodálom hogy 25 évesen még szűz vagy, pedig nagyok a melleid.

2021. nov. 21. 11:08
 47/158 anonim ***** válasza:
100%

Az átlag, mármint tényleg reális átlag fizu olyan 200-250. Egyszerűen ennyit keres egy nagy operátori réteg. Efelett minden jobb, még a 300 is. 500 az meg konkrétan már egy kisebb álomélet az átlag magyarnak, teljesen érthető módon.

Plusz, a mérnöki meló tiszta és feltételezi, hogy a másik intelligens.

Az meg, hogy te 500-al nem vagy elég senkinek, én meg 200-al több lánynak is, az más kérdés. Ilyen stílussal milliók kellenének hozzád, hogy bárki leálljon veled.

2021. nov. 21. 11:09
 48/158 anonim ***** válasza:
95%
Miért egy white trash proli kislányból indulsz ki? Intelligens nő nincsen a környezetedben, akinek a véleményére lehetne adni? :DD
2021. nov. 21. 11:11
 49/158 A kérdező kommentje:

47 persze....persze nem vagyok elég senkinek. Igazából amikor beütött a korona akkor volt egy nap hogy 3 csaj is feljött tinderről....és 20on évesek.... Olyankor hirtelen érdekes lett a stabilitás.

De biztosan nem kellek senkinek, ja.

az is vicces volt ahogy az egyik csaj két dugás után elkezdett szkénózni hogy mi milyen sikeres páros lennénk ha közösen csinálnánk egy bizniszt....hát oké anyukám csak kicsit forditva ülsz a lovon.

2021. nov. 21. 11:13
 50/158 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki a saját értelmi szintjéhez képest vonzza be a hasonló szinten lévő embereket :D
2021. nov. 21. 11:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!