Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért gondolják úgy a nők,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják úgy a nők, hogy a "mérnök" az már egy menő foglalkozás?

Figyelt kérdés

Vannak itt is kérdések sugardaddy kereséssel kapcsolatban és a "férfi, aki elért valamit az életben" cimszó alá a mérnök is be van sorolva, az orvos meg ilyenek közé.

De hát egy mezei mérnök átlagban keres ilyen 300...350 nettót magyarországon, pesten 350...450-et, higyjétek el hogy ez a nagy átlag.

Nyilván jobban fizető szakmák, mint pl a programozó esetében is vannak "alacsonyabb fizetések", de szerintem az átlag így is sokkal magasabban van, és nem ritkák a milliós fizetések sem (2-3 millió nagyon max)

De gondolom a sugar daddyről álmodozó női léleknek lelombozó érzéseket gerjeszt a programozó szó kimondása, mert egyből valami kocka stréber ugrik be, és ez a női léleknek nem finom.

Bezzeg egy orvos! Vagy egy PILÓTA? Vagy még talán egy mérnök is? Ezekről mind könnyü elképzelni hogy magas, egyenruhás jó kiállású jóképű férfiak. De nyilván a valóság mást mutat, ami meg nem nagyon szokta érdekelni a női lélek fantáziasíkjait.

Ez kicsit olyan mintha egy férfit felhypeolna a tény, hogy sok nő modell, közben meg 99%-uk "instagram modell", van róla 3000 szelfi filterrel fullra tekerve meg talán elment 1-2 alkalommal portréfotózásra (egyszer szakitás után, egyszer meg amikor lefogyott pár kilót)

Szóval tényleg nem értem....én nem úgy érzem hogy ilyen ~500 ezres fizetéssel plusz saját lakással bármilyen gondtalan élet vagy akár alkalmi segítségben reménykedő nő (más néven kitartott) szemében én jó kapás lennék.

Már ha csak abba belegondolok, hogy ezek a nők lehet hogy éhenhalás ellen belekényszerültek egy 3 műszakos gyári melóba vagy egy bolti állásba, ahol keresnek akár 200...240 ezret is.

Én úgy vettem észre, hogy akkor életképes a téma, ha a férfi olyan kb ~10x annyit keres, vagy ~10x akkora a vagyona mint a nőnek. Akkor úgy nagyjából nyugodt a női fajfenntartási hisztéria.

Bocsi hogy ilyen nyers terminológusokban beszélek, de azt sajnos be kell látni hogy a nőkben vannak bizonyos nagyon mélyen lévő ösztönök, amik az ő felsőbb szintű cselekedeteiket és gondolkodásukat nagy mértékben áthatják, és ők még ezt csak észre sem tudják vagy akarják venni.

Persze én csak egy ostoba incel vagyok, nemde?

2021. nov. 21. 10:12
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/158 A kérdező kommentje:

női "mérnök"....khm

emlékszem anno egyetemen amikor bármilyen térbeli gondolkodást igénylő feladat volt, akkor a nők csak lestek mint hal a szatyorban.

De ha müvészi ábrázolást kellett csinálni, akkor meg rögtön pengék lettek. Most akkor le tudják rajzolni a valóságot vagy nem?

Szerintem ez a fajta korlátozott képesség a ciki. Hogy valamit tudsz érzelmi alapon (rajzolni), de logikai úton meg képtelen vagy megoldani dolgokat (aka. rajzolni)

2021. nov. 21. 11:29
 62/158 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, te saját tapasztalatra alapozva mondod, hogy a kedves fiúkat kidobják, de te egyáltalán nem vagy kedves.

A férjem KEDVES, és sosem nyilatkozott/nem is nyilatkozna úgy más emberekről, ahogy te. Pedig egy jóképű, izmos emberről van szó, akivel forintra egyformán keresünk, de neki köszönhetem, hogy érzelmileg végre olyan biztonságos környezetben élhetek, ahol ki tudtam dolgozni magamból ezer éves traumákat. Sosem árulnám el, pedig a kedves fiúkat a te elméleted szerint kidobják.

Az összes kommentedből lejön, hogy te a jelenlegi felfogásoddal egy nővel sem tudnál kölcsönösen, egymást támogatva emelkedni.

Keress dokit. Nem vagy az ördög, de saját magad sz.patod, ha nem változtatsz a hozzáállásodon.

2021. nov. 21. 11:29
 63/158 A kérdező kommentje:

60....a mai mérnöki állások nagy része betanított szellemi munka

nem hiába annyi a kereset, amennyi.

mérnökként jobban keresni akkor tudsz, ha van valamilyen jogosultságod, de akkor meg gyakorlatilag csak a büntetőjogi felelősségedet váltod pénzre.

2021. nov. 21. 11:30
 64/158 A kérdező kommentje:

62....szóval nőként elvárod hogy a férfi támogasson a traumáiddal, de a férfinak nem lehetnek problémái, hanem ő legyen egy szikla akire támaszkodhatsz.

sounds fair

2021. nov. 21. 11:31
 65/158 anonim ***** válasza:
100%
Te tuti valami troll vagy. Nem hiszem el, hogy egy egyetemet végzett mérnök ilyen hülye legyen. :DD
2021. nov. 21. 11:32
 66/158 anonim ***** válasza:
100%

61

Attól, hogy a statisztikák azt hozták ki eredményül, hogy a nők gyengébbek a térlátásban, nem lesz minden nő automatikusan hülye hozzá. Kicsit okosabban beszélnék egy olyan emberrel, aki műszaki biológusként jobban vágja az agyműködést is, picim. :)

2021. nov. 21. 11:32
 67/158 A kérdező kommentje:

MILYEN egyetemet? BME-s BSc-m van, ami csak egy xaros főiskola

a BSc semmire nem elég. Majd rájövök 40 évesen úgyis.

2021. nov. 21. 11:33
 68/158 A kérdező kommentje:

ha mérnök lennél tetőtől talpig, nem pedig csak egy nő aki mérnök, akkor nem kevernéd bele az érzelmi vonalat amikor érvelsz

de ez a Picim ez mi? Most azt hiszed hogy sarokba állitasz mint valami óvónéni? Szánalom.

2021. nov. 21. 11:34
 69/158 anonim ***** válasza:
A Bsc ma az alapdiplomának felel meg, ha jól tudom.
 70/158 anonim ***** válasza:
100%

Én férfi vagyok,van több mérnök végzettségű haverom,de mind arra panaszkodik hogy nincs barátnőjük és nem is igazán akarnak velük ismerkedni a nők.

Szóval ez megint ilyen gyakori kérdésekes általánosítás ahol néhány frusztrált pasi már nem tud mit kitalálni a saját sikertelenségük miatt

❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!