Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják úgy a nők, hogy a "mérnök" az már egy menő foglalkozás?
Vannak itt is kérdések sugardaddy kereséssel kapcsolatban és a "férfi, aki elért valamit az életben" cimszó alá a mérnök is be van sorolva, az orvos meg ilyenek közé.
De hát egy mezei mérnök átlagban keres ilyen 300...350 nettót magyarországon, pesten 350...450-et, higyjétek el hogy ez a nagy átlag.
Nyilván jobban fizető szakmák, mint pl a programozó esetében is vannak "alacsonyabb fizetések", de szerintem az átlag így is sokkal magasabban van, és nem ritkák a milliós fizetések sem (2-3 millió nagyon max)
De gondolom a sugar daddyről álmodozó női léleknek lelombozó érzéseket gerjeszt a programozó szó kimondása, mert egyből valami kocka stréber ugrik be, és ez a női léleknek nem finom.
Bezzeg egy orvos! Vagy egy PILÓTA? Vagy még talán egy mérnök is? Ezekről mind könnyü elképzelni hogy magas, egyenruhás jó kiállású jóképű férfiak. De nyilván a valóság mást mutat, ami meg nem nagyon szokta érdekelni a női lélek fantáziasíkjait.
Ez kicsit olyan mintha egy férfit felhypeolna a tény, hogy sok nő modell, közben meg 99%-uk "instagram modell", van róla 3000 szelfi filterrel fullra tekerve meg talán elment 1-2 alkalommal portréfotózásra (egyszer szakitás után, egyszer meg amikor lefogyott pár kilót)
Szóval tényleg nem értem....én nem úgy érzem hogy ilyen ~500 ezres fizetéssel plusz saját lakással bármilyen gondtalan élet vagy akár alkalmi segítségben reménykedő nő (más néven kitartott) szemében én jó kapás lennék.
Már ha csak abba belegondolok, hogy ezek a nők lehet hogy éhenhalás ellen belekényszerültek egy 3 műszakos gyári melóba vagy egy bolti állásba, ahol keresnek akár 200...240 ezret is.
Én úgy vettem észre, hogy akkor életképes a téma, ha a férfi olyan kb ~10x annyit keres, vagy ~10x akkora a vagyona mint a nőnek. Akkor úgy nagyjából nyugodt a női fajfenntartási hisztéria.
Bocsi hogy ilyen nyers terminológusokban beszélek, de azt sajnos be kell látni hogy a nőkben vannak bizonyos nagyon mélyen lévő ösztönök, amik az ő felsőbb szintű cselekedeteiket és gondolkodásukat nagy mértékben áthatják, és ők még ezt csak észre sem tudják vagy akarják venni.
Persze én csak egy ostoba incel vagyok, nemde?
19-es hát figyi amig nem volt jó a fizetésem az első 2 évben, addig ez meglátszott a kapcsolataimon is.
Teljesen máshogy néznek az emberre a nők, ha sosem akadok fenn azon ha valamit ki kell fizetni.
Volt olyan hogy egy nő randi után fizetni akart, gondolom azt hitte, hogy ha már nem vagyko jóképü és magas, és emiatt nem tetszek neki akkor biztosan csóringer vagyok, NADE ő az erős 30 éves HAJADON, majd megmutatja....
köszi bébi a 2000 forintodat, nyilván nem fogom azt mondani hogy nem kell, ha már ennyire hülye vagyok. Neked amugy sincsen semmi bizonyitanivalóm, hiszen nem kellek neked.
Az illető hölgyet azóta is a társkeresőkön eszi a fene, tehát hiába a szép pofi meg a magas igények, láthatóan nem tolerálják az épeszü férfiak.
21-es...a nők mindig jönnek ezekkel az EQ+IQ páros emlegetésével. De csak azért ,mert ők az intelligenciát nem tudják értelmezni, csak annak mentén, hogy milyen érzéseket vált ki belőlük a férfi kompetenciája. És ez a kompetencia lehet érzelmi kompetencia is. Igazából midnegy, csak a nőből kiváltsa a WOW érzést.
Lehetsz te nagoyn okos, ha a nőből nem váltod ki az érzést, akkor rögtön imbecil leszel a szemében, és belemagyarázza hogy alacsony az EQ-d
Olyan jó lenne ha valami hasonlóan megfoghatatlan dolog alakulna ki a férfiakban is amikor a nőket pellengéreztetik. Szerintem a nők nem tudnák feldolgozni hogy értelmezhetetlen dolgokat dobálunk nekik vissza, és szerintem sokan becsavarodnának és az öngyilkossági ráta megugrana a nők körében, mert egyszerüen nem tudnák feldolgozni hogy a férfiak ugyanazt csinálják velük mitn ők a férfiakkal.
Lehetne ilyen hülyeségekkel jönni a férfiaknak is, hogy nem egyezik a csillagképünk meg mittudomén, nem áll jól a kezében a fakanál vagy ilyenek.
De gáz vagy, jézusom.
Jobban jár a világ, ha egyedül maradsz a pénzeddel.
23, ja hogy te is az a fajta ember vagy, aki a középiskolás korában tetőzött és az ott betanult érzelmi és társasági normák szerint akarja élni a felnőtt életét, mert máshogy nem tudja (korlátoltsága miatt)
az ilyen emberek a munkahelyen is úgy próbálnak meg létezni, mint a középiskolában, de max 15 éves korukig.
Neked a munkahely egy társasági élmény, a munka majd megoldja magát a nevetés és a jó társasági érzés közben.... valaki más meg dolgozni jár oda. Gondolom neked is létkérdés hogy szóljon a prolirádió éjjel nappal mert msképp már remegsz és nem tudsz "dolgozni"
Nő vagyok. Egyáltalán nem ezt látom a környezetemben. A magukat kitartatni akaró ismerőseim mind a vállalkozókra (igen, a slusszkulcs pörgetőkre) és a gazdasági területen dolgozókra vannak rápörögve. Hogy miért?
a) azt sulykolja a közvélemény, hogy abban van a pénz
b) el tudják adni magukat
c) nem szakbarbárok (a humán + reál terület origójában helyezkednek el)
Fiatalabbaknál a sport szakosok a menők. Miért? Hasonlóan feltűnő habitus, jó bulkesz, jó test. Plusz az orvosisok. Objektíve is a non-plus-ultra hallgatók az egyetemen. Okosak, sokuk sportos szintén és nagyon aranyosak. Főnyeremény egy orvosis.
A mérnökök nagyon távol állnak ettől. Persze az egyetemisták bulisak, könnyű kijönni velük. Volt barátom élelmiszermérnökis volt. Imádtam, hogy nem szakbarbár és volt humán vénája.
Az aktív mérnökök szerintem már keserűbbek, kevesebb a közös téma velük, ha humán beállítottságú vagy. Azért aranyásók is szeretnek jót beszélgetni valakivel szerintem… Plusz elvesznek az előbb felsoroltak között. Nem hivalkodóak.
Amúgy ez a napi kötelező mérnök + nőgyűlölő kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!