Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért gondolják úgy a nők,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják úgy a nők, hogy a "mérnök" az már egy menő foglalkozás?

Figyelt kérdés

Vannak itt is kérdések sugardaddy kereséssel kapcsolatban és a "férfi, aki elért valamit az életben" cimszó alá a mérnök is be van sorolva, az orvos meg ilyenek közé.

De hát egy mezei mérnök átlagban keres ilyen 300...350 nettót magyarországon, pesten 350...450-et, higyjétek el hogy ez a nagy átlag.

Nyilván jobban fizető szakmák, mint pl a programozó esetében is vannak "alacsonyabb fizetések", de szerintem az átlag így is sokkal magasabban van, és nem ritkák a milliós fizetések sem (2-3 millió nagyon max)

De gondolom a sugar daddyről álmodozó női léleknek lelombozó érzéseket gerjeszt a programozó szó kimondása, mert egyből valami kocka stréber ugrik be, és ez a női léleknek nem finom.

Bezzeg egy orvos! Vagy egy PILÓTA? Vagy még talán egy mérnök is? Ezekről mind könnyü elképzelni hogy magas, egyenruhás jó kiállású jóképű férfiak. De nyilván a valóság mást mutat, ami meg nem nagyon szokta érdekelni a női lélek fantáziasíkjait.

Ez kicsit olyan mintha egy férfit felhypeolna a tény, hogy sok nő modell, közben meg 99%-uk "instagram modell", van róla 3000 szelfi filterrel fullra tekerve meg talán elment 1-2 alkalommal portréfotózásra (egyszer szakitás után, egyszer meg amikor lefogyott pár kilót)

Szóval tényleg nem értem....én nem úgy érzem hogy ilyen ~500 ezres fizetéssel plusz saját lakással bármilyen gondtalan élet vagy akár alkalmi segítségben reménykedő nő (más néven kitartott) szemében én jó kapás lennék.

Már ha csak abba belegondolok, hogy ezek a nők lehet hogy éhenhalás ellen belekényszerültek egy 3 műszakos gyári melóba vagy egy bolti állásba, ahol keresnek akár 200...240 ezret is.

Én úgy vettem észre, hogy akkor életképes a téma, ha a férfi olyan kb ~10x annyit keres, vagy ~10x akkora a vagyona mint a nőnek. Akkor úgy nagyjából nyugodt a női fajfenntartási hisztéria.

Bocsi hogy ilyen nyers terminológusokban beszélek, de azt sajnos be kell látni hogy a nőkben vannak bizonyos nagyon mélyen lévő ösztönök, amik az ő felsőbb szintű cselekedeteiket és gondolkodásukat nagy mértékben áthatják, és ők még ezt csak észre sem tudják vagy akarják venni.

Persze én csak egy ostoba incel vagyok, nemde?

2021. nov. 21. 10:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/158 anonim ***** válasza:
97%
Te beteg vagy kérdező. Soha nem lesz nőd ilyen gondolkodással.
2021. nov. 21. 10:25
 12/158 anonim ***** válasza:
70%
#9 az attól függ, milyen szinten van a junior fejlesztő, középiskola után kerestem annyit, egyetem mellett. Ne azt nézd, hogy a többség az egyetemen lát először valami programnyelvet és fingja sincs az első melóhelyén mit kell csinálni.
2021. nov. 21. 10:25
 13/158 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon el vagy tájolódva a magyarországi fizukkal kapcsolatban.
2021. nov. 21. 10:26
 14/158 A kérdező kommentje:

8-as, én mindig azt érzékelem a nőktől, hogy lehet hogy ők is jól keresnek, de irigylik azt hogy én egy teljesen más, a természet erőivel sokkal elemibb szinten harcolni képes képességgel rendelkezem és ezzel teremtem meg a megélhetésemet. Miközben ők meg általában csak az emberi és érzelmi dolgokkal képesek operálni.

Én látom rajtuk az irigységet, hogy én valami olyan tudok amit ők nem.

2021. nov. 21. 10:27
 15/158 anonim ***** válasza:
31%
[link] nem én, hanem te.
2021. nov. 21. 10:27
 16/158 A kérdező kommentje:

11-es aki bedobja ezt a "sose lesz nőd" jellegü fröcsögést az általában ilyen 80 IQ-s bohóc, aki a saját korlátolt világképén kívül nem képes gondolkodni...mert korlátozott....az ilyen válaszokból csak az látszik egyértelmüen hogy te egy burokban élsz, és valószinüleg egy viszontagságos helyzetben pillanatok alatt összeomlanál és utána már sosem jönnél rendbe.

szerintem nem neked való a zord világ.

2021. nov. 21. 10:30
 17/158 anonim ***** válasza:
100%
Mérnök vagyok, szerintem egy-két extrásabb szakterületet (mondjuk nukleáris mérnök) leszámítva nem számít különösebben "menőnek", de egy jó pont azoknál, akik nem bánják, ha a másiknak kiszámítható, relatíve jó keresetet és lehetőségeket biztosító szakmája van.
2021. nov. 21. 10:32
 18/158 anonim ***** válasza:
87%

"én mindig azt érzékelem a nőktől, hogy lehet hogy ők is jól keresnek, de irigylik azt hogy én egy teljesen más, a természet erőivel sokkal elemibb szinten harcolni képes képességgel rendelkezem és ezzel teremtem meg a megélhetésemet. Miközben ők meg általában csak az emberi és érzelmi dolgokkal képesek operálni."

Úgy érzem, valaki elképzelt magának egy külön univerzumot.

2021. nov. 21. 10:32
 19/158 anonim ***** válasza:
100%
Ember, a gondolkodásodon változtass, elég rossz ez a hozzáállás. Még barátnak se kellenél mert már most idegesítesz a hülyeségeiddel. Igen vannak olyan nők, akiknek fontos, hogy mennyit keresel, mindig is lesznek. A kérdés az, hogy neked ezek kellenek -e vagy egy rendes pár?
2021. nov. 21. 10:33
 20/158 A kérdező kommentje:

hát én szerencsére midnig olyan munkahelyeket tudtam kifogni, amik papiron nem menőek, mert nem neves hangzatos multik, de valójában ugyanúgy multik, csak nem ilyen bosch meg társai nagyságrendűek, aztán midnig olyan dolgokat csináltam amik ezeknek a cégeknek a világszintű működésében változást tudott hozni (új termék kifejlesztése, folyamatok optimalizálása, stb)

sokszor nem kell nagy tudás vagy képzettség hogy az ember nevét jegyezzék, elég csak jó helyen lenni jókor.

2021. nov. 21. 10:34
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!