Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják úgy a nők, hogy a "mérnök" az már egy menő foglalkozás?
Vannak itt is kérdések sugardaddy kereséssel kapcsolatban és a "férfi, aki elért valamit az életben" cimszó alá a mérnök is be van sorolva, az orvos meg ilyenek közé.
De hát egy mezei mérnök átlagban keres ilyen 300...350 nettót magyarországon, pesten 350...450-et, higyjétek el hogy ez a nagy átlag.
Nyilván jobban fizető szakmák, mint pl a programozó esetében is vannak "alacsonyabb fizetések", de szerintem az átlag így is sokkal magasabban van, és nem ritkák a milliós fizetések sem (2-3 millió nagyon max)
De gondolom a sugar daddyről álmodozó női léleknek lelombozó érzéseket gerjeszt a programozó szó kimondása, mert egyből valami kocka stréber ugrik be, és ez a női léleknek nem finom.
Bezzeg egy orvos! Vagy egy PILÓTA? Vagy még talán egy mérnök is? Ezekről mind könnyü elképzelni hogy magas, egyenruhás jó kiállású jóképű férfiak. De nyilván a valóság mást mutat, ami meg nem nagyon szokta érdekelni a női lélek fantáziasíkjait.
Ez kicsit olyan mintha egy férfit felhypeolna a tény, hogy sok nő modell, közben meg 99%-uk "instagram modell", van róla 3000 szelfi filterrel fullra tekerve meg talán elment 1-2 alkalommal portréfotózásra (egyszer szakitás után, egyszer meg amikor lefogyott pár kilót)
Szóval tényleg nem értem....én nem úgy érzem hogy ilyen ~500 ezres fizetéssel plusz saját lakással bármilyen gondtalan élet vagy akár alkalmi segítségben reménykedő nő (más néven kitartott) szemében én jó kapás lennék.
Már ha csak abba belegondolok, hogy ezek a nők lehet hogy éhenhalás ellen belekényszerültek egy 3 műszakos gyári melóba vagy egy bolti állásba, ahol keresnek akár 200...240 ezret is.
Én úgy vettem észre, hogy akkor életképes a téma, ha a férfi olyan kb ~10x annyit keres, vagy ~10x akkora a vagyona mint a nőnek. Akkor úgy nagyjából nyugodt a női fajfenntartási hisztéria.
Bocsi hogy ilyen nyers terminológusokban beszélek, de azt sajnos be kell látni hogy a nőkben vannak bizonyos nagyon mélyen lévő ösztönök, amik az ő felsőbb szintű cselekedeteiket és gondolkodásukat nagy mértékben áthatják, és ők még ezt csak észre sem tudják vagy akarják venni.
Persze én csak egy ostoba incel vagyok, nemde?
85... ha egy vállalkozó felvesz titkárnőnek 80 IQ-s dekorativ nagy mellü nőt az menő, de ha én hülyitek INGYEN egy dekorativ nagy mellű nőt, akkor meg én vagyok a hülye? MEGINT EZ A KÜLSŐIZMUS
87... érdekes módon atombiztos logikával magyarázod meg hogy a kedves pasik csak jók lehetnek, de azt valahogy senki sem akarja beismerni hogy a magamfajta semmirekellők is kellenek a nőknek mert mi legalább nem dőlünk ki vihar elől mint a fű.
89
Általános tapasztalat, hogy azzal a férfivel, aki a nőkkel szemben is ilyen tank stílusban viselkedik, nem érdemes máshogy kommunikálni. Ahol egy férfi verseng egy nővel és lenyomni próbálja, ott farkastörvények uralkodnak és az a legjobb stratégia, ha nem vagy tekintettel sem a saját nemedre, sem máséra. Volt pár hasonló habitusú emberrel dolgom személyesen is. Nyilván mindketten visszafogottabban játszottuk nagyjából ugyanezt, de attól még igaz: sokat magyarázkodni, finomkodni, kecseskedni nem működő stratégia, mert felfalnak. Csak az működik, ha te dózerolod le azt így vagy úgy, aki téged próbál. Ha úgy viselkednék, ahogy neked tetszene, azzal csak megerősíteném azt, hogy én vagyok a törékeny, aki azonnal elhallgat, amint egy férfiállat rámordul. Nos, én nem vagyok az. Pedig elég sokan morogtak már rám, mert fenyegető voltam a szakmai vagy társadalmi státuszukra nézve.
hát bocs de szerintem a kedves férfiak nem alkalmatlanok párkapcsolatra, egész egyszerüen csak azért nem jönnek nekik össze a dolgok, mert a nőknek irreális igényeik vannak
ha megbizható a pasi, de unalmas ráadásul nem is szivdöglesztő a kinézete, az a nőnek nem valami felemelő érzés. Tehát a kapcsolat halálra van itélve.
Ezek a kedves csávókák semmi gerincet nem mutatnak a nőkkel kapcsolatban, de a társasági életben egyébként főkolompos erkölcsi csőszök...csak valahogy a gyakorlatban mégsem mennek vele sok mindenre, hogy ők erkölcsi fáklyaként tüntetik fel magukat.
94 hát nem tudom, nekem most vagy egy csajom már lassan két éve, aztán ő nagyon jó hozzám. Mivel nem játszmázik így nem játszmázunk
mégis megvagyunk, őt nem eszi szét az ideg, hogy ő nőiesen viselkedik.
De nyugi én ugrok kérdés nélkül ha fel kell segiteni a kabátját. Főleg mert nem nyomatja azt az önelégült mosolyt mint a legtöbb nő, hogy hú most akkor ő aztán megfogott egy pasit és akkor innentől meg van oldva az élete hahaha
szóval lehet normálisan viszonyulni a nőkhöz, ha nem egyoldalú a dolog.
de köszönhetően a n-1 wave feminizmusnak és a szocial medianak, iylen nőből egyre kevesebb van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!