Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért gondolják úgy a nők,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják úgy a nők, hogy a "mérnök" az már egy menő foglalkozás?

Figyelt kérdés

Vannak itt is kérdések sugardaddy kereséssel kapcsolatban és a "férfi, aki elért valamit az életben" cimszó alá a mérnök is be van sorolva, az orvos meg ilyenek közé.

De hát egy mezei mérnök átlagban keres ilyen 300...350 nettót magyarországon, pesten 350...450-et, higyjétek el hogy ez a nagy átlag.

Nyilván jobban fizető szakmák, mint pl a programozó esetében is vannak "alacsonyabb fizetések", de szerintem az átlag így is sokkal magasabban van, és nem ritkák a milliós fizetések sem (2-3 millió nagyon max)

De gondolom a sugar daddyről álmodozó női léleknek lelombozó érzéseket gerjeszt a programozó szó kimondása, mert egyből valami kocka stréber ugrik be, és ez a női léleknek nem finom.

Bezzeg egy orvos! Vagy egy PILÓTA? Vagy még talán egy mérnök is? Ezekről mind könnyü elképzelni hogy magas, egyenruhás jó kiállású jóképű férfiak. De nyilván a valóság mást mutat, ami meg nem nagyon szokta érdekelni a női lélek fantáziasíkjait.

Ez kicsit olyan mintha egy férfit felhypeolna a tény, hogy sok nő modell, közben meg 99%-uk "instagram modell", van róla 3000 szelfi filterrel fullra tekerve meg talán elment 1-2 alkalommal portréfotózásra (egyszer szakitás után, egyszer meg amikor lefogyott pár kilót)

Szóval tényleg nem értem....én nem úgy érzem hogy ilyen ~500 ezres fizetéssel plusz saját lakással bármilyen gondtalan élet vagy akár alkalmi segítségben reménykedő nő (más néven kitartott) szemében én jó kapás lennék.

Már ha csak abba belegondolok, hogy ezek a nők lehet hogy éhenhalás ellen belekényszerültek egy 3 műszakos gyári melóba vagy egy bolti állásba, ahol keresnek akár 200...240 ezret is.

Én úgy vettem észre, hogy akkor életképes a téma, ha a férfi olyan kb ~10x annyit keres, vagy ~10x akkora a vagyona mint a nőnek. Akkor úgy nagyjából nyugodt a női fajfenntartási hisztéria.

Bocsi hogy ilyen nyers terminológusokban beszélek, de azt sajnos be kell látni hogy a nőkben vannak bizonyos nagyon mélyen lévő ösztönök, amik az ő felsőbb szintű cselekedeteiket és gondolkodásukat nagy mértékben áthatják, és ők még ezt csak észre sem tudják vagy akarják venni.

Persze én csak egy ostoba incel vagyok, nemde?

2021. nov. 21. 10:12
 141/158 A kérdező kommentje:

hát azért nem kell lemenni ilyen atomi szintre csak azért hogy ki lehssen figurázni amit irtam de azért lássuk be hogy szinte mindig megvan a sorrend, a mezőny

egyszer volt hogy tinderen ráirtam egy csajra és az egyből találkozni akart

és tényleg el is jött egy teljesen oké csaj, aki MAGASABB volt nálam

és elkezdett oltogatni hogy én biztos ilyen öngyilkos fajta vagyok, de aztán simán adta a helyzetet és le is smároltam a végén

aztán utána meg irogatott elég kétes dolgokat, hogy menjek át és száritsam meg a haját meg ilyeneket de valahogy mindig akadozott a téma

és végülis összeállt a kép és kerek perec megmondta hogy én csak várjam ki a sorom mert sokkal jobb pasik is vannak neki a mezőnyben és nyilván azokkal lesz prioritásban.

2021. nov. 21. 13:23
 142/158 anonim ***** válasza:
70%
Látod Feri, relatíve milyen jól jártál velem. xD
2021. nov. 21. 13:25
 143/158 A kérdező kommentje:
feri...
2021. nov. 21. 13:25
 144/158 anonim ***** válasza:
100%
#80IQ
2021. nov. 21. 13:43
 145/158 A kérdező kommentje:
jó lessssz az 70nek is
2021. nov. 21. 13:44
 146/158 anonim ***** válasza:
52%

Uh, thank god that the brothers on the rise now

Endless celebrations, all at my house

Levitatin' now, I'm super duper fly now

Lemon boy but they see where I reside now

Put the time in while you always yellin' time now

Have to quit it 'cause I know I'm comin' with it

You were sittin', you were wishin'

I was handlin' my minutes, yeah

Now I got the ball like Harry Potter playin' quidditch

And my muscles so humongous your would think that Hagrid's in that

Ah man, I'm all bad, yeah I'm all bad

Workin' for that whip, is that what you call that?

I'ma blow up in the summer, have 'em yellin', "Fall back"

And I've always been ahead like an effin' ball cap

Man, I came in the game like, "Woah"

Gotta couple chains on me 'cause I like gold

They tell me I'm the best, and I tell them, "I know"

'Cause when I'm in your town every ticket I sold (ha)

Yeah, they sayin' I'm the man, facts bro (facts bro)

Lotta haters, tell me where they at though (where they at though)

I'm a new pop, all I do is rap, dog yah

Want me on your song? Throw a couple stacks, yo

Everybody wanna do the same thing, yo

That's why we ain't on the same page

Do my own thing, and I maintain

Flow like water so I'm going mainstream

I'm goin' mainstream

Yeah, I'm going mainstream

I'm goin' mainstream

Mainstream

Yup

I'm goin' mainstream

Damn

Woo

I'm goin mainstream

2021. nov. 21. 13:48
 147/158 A kérdező kommentje:
70 iqéva hogy tudnék angolul?
2021. nov. 21. 13:55
 148/158 anonim ***** válasza:
86%
Nekem csak az a kérdésem, hogy honnan szedted ezt a térlátásos hülyeséget. A tájékozódással kevered konkrétan, aminek meg aztán semmi köze a területhez. Vagy talán abból a tanulmányból, ami azt is írja, hogy a férfiak sokkal rosszabbul teljesítenek úgy általánosságban az oktatásban a nőkhöz képest? Mert akkor ne a kedvenc infódat ragadd ki, hanem ezt is vedd legalább olyan komolyan.
2021. nov. 21. 15:34
 149/158 A kérdező kommentje:

géprajz tárgyaknál a nők mindig kinlódtak

lehet hogy szépen húzták a vonalakat, csak éppen amit le kellett rajzolni azt maguktól nem tudták

2021. nov. 21. 15:49
 150/158 anonim ***** válasza:
94%
#148 ez nem hülyeség, de csak nagy átlagban vagy így. a kérdező fekete-fehér f.szságainak az igazolására sehol sem alkalmas.
2021. nov. 21. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!