Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért gondolják úgy a nők,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják úgy a nők, hogy a "mérnök" az már egy menő foglalkozás?

Figyelt kérdés

Vannak itt is kérdések sugardaddy kereséssel kapcsolatban és a "férfi, aki elért valamit az életben" cimszó alá a mérnök is be van sorolva, az orvos meg ilyenek közé.

De hát egy mezei mérnök átlagban keres ilyen 300...350 nettót magyarországon, pesten 350...450-et, higyjétek el hogy ez a nagy átlag.

Nyilván jobban fizető szakmák, mint pl a programozó esetében is vannak "alacsonyabb fizetések", de szerintem az átlag így is sokkal magasabban van, és nem ritkák a milliós fizetések sem (2-3 millió nagyon max)

De gondolom a sugar daddyről álmodozó női léleknek lelombozó érzéseket gerjeszt a programozó szó kimondása, mert egyből valami kocka stréber ugrik be, és ez a női léleknek nem finom.

Bezzeg egy orvos! Vagy egy PILÓTA? Vagy még talán egy mérnök is? Ezekről mind könnyü elképzelni hogy magas, egyenruhás jó kiállású jóképű férfiak. De nyilván a valóság mást mutat, ami meg nem nagyon szokta érdekelni a női lélek fantáziasíkjait.

Ez kicsit olyan mintha egy férfit felhypeolna a tény, hogy sok nő modell, közben meg 99%-uk "instagram modell", van róla 3000 szelfi filterrel fullra tekerve meg talán elment 1-2 alkalommal portréfotózásra (egyszer szakitás után, egyszer meg amikor lefogyott pár kilót)

Szóval tényleg nem értem....én nem úgy érzem hogy ilyen ~500 ezres fizetéssel plusz saját lakással bármilyen gondtalan élet vagy akár alkalmi segítségben reménykedő nő (más néven kitartott) szemében én jó kapás lennék.

Már ha csak abba belegondolok, hogy ezek a nők lehet hogy éhenhalás ellen belekényszerültek egy 3 műszakos gyári melóba vagy egy bolti állásba, ahol keresnek akár 200...240 ezret is.

Én úgy vettem észre, hogy akkor életképes a téma, ha a férfi olyan kb ~10x annyit keres, vagy ~10x akkora a vagyona mint a nőnek. Akkor úgy nagyjából nyugodt a női fajfenntartási hisztéria.

Bocsi hogy ilyen nyers terminológusokban beszélek, de azt sajnos be kell látni hogy a nőkben vannak bizonyos nagyon mélyen lévő ösztönök, amik az ő felsőbb szintű cselekedeteiket és gondolkodásukat nagy mértékben áthatják, és ők még ezt csak észre sem tudják vagy akarják venni.

Persze én csak egy ostoba incel vagyok, nemde?

2021. nov. 21. 10:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/158 A kérdező kommentje:

29...hát a te kategóriád valóban ott szokott megállni...

te meg szégény maradsz....sajnállak :( Mert biztosan csóri vagy, nekem tök logikus hogy az vagy. HÁT NEM? Hiába magyarázod meg az ellenkezőjét, én tudom hogy csóri vagy, mert nekem igy logikus. És azért vagy csóri, mert korlátozottak a képességeid, és sokkal jobban járnál ha még mindig a sztyeppén élnél jurtában, mint 10.000 évvel ezelőtt...oda pont elég a képességed:)

2021. nov. 21. 10:51
 32/158 anonim ***** válasza:
100%
28 Nekem is ennyi fiatalként, és az életszínvonal, amit megteremtek belőle, sok embernek nagy szám, igen. A közeget úgy hívják: magyar valóság.
2021. nov. 21. 10:53
 33/158 A kérdező kommentje:

30 hát biztosan rosszul csinálok valamit, ha már több mint egy éve csellista nőt dugok...

egy a lényeg....én sajni selejt vagyok....se jó test, sem okos, sem magas...ezen már nem lehet változtatni. El kell fogadjam, bármennyire fáj, hogy manapság már egy átlagos lefolyt testü nő is könnyedén be tud húzni egy jó testü, jó arcú, KEDVES érzelmes és még OKOS pasit is.

KÖNNYEDÉN...NEMDE?

ezzel szemben a nőnek nem kell mást tennie.....csak LENNIE?

elvégre a pasi dolga a munka, a küzdelem....de az sem baj ha ő sem tett semmit a kinézetéért, hiszen a nőt csak az eredmény érdekli nem a folyamat.

2021. nov. 21. 10:55
 34/158 anonim ***** válasza:
21%
#31 nettó 800-at keresek a középiskolás szintemmel, naponta 4 óra melóval, na és te? #29 voltam :)
2021. nov. 21. 10:56
 35/158 anonim ***** válasza:
100%

"Plusz az orvosisok. Objektíve is a non-plus-ultra hallgatók az egyetemen. Okosak, sokuk sportos szintén és nagyon aranyosak. Főnyeremény egy orvosis."

ne már, egy átlagos orvostan-hallgató még a mérnökhallgatóhoz képest is teljesen el van havazva feladatokkal, nem beszélve arról, utána még hány évig szophat csicskastátuszban, mire úgy normálisabban elindul a szakmájában

2021. nov. 21. 10:56
 36/158 A kérdező kommentje:

32 hát igen, nem véletlenül dobta be orbán a 200ezres fizut...igaz csak bruttóban, de a 200-as számmal meg tudta penditeni a kollektiv magyar tudatban azt a húrt, hogy 200 ezer már jó fizu

ez az ún. 200 nettós magyar álom, csak bruttóban

2000es évek közepe óta én mindig ugy érzem és több közvélemény megszólaltatás is megerősitette hogy az magyar emberekben az a tudat él hogy 200 ezer már egy normális havi bevétel.

hát ok

2021. nov. 21. 10:57
 37/158 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy, hogy hol dolgozol és mennyit keresel ha a stílusod egyenesen hányingerkeltő. Ma épp a mérnökökön töltöd ki a frusztrációdat, holnap majd máson. Nem vagy egészséges.
 38/158 anonim ***** válasza:
Mi Honfoglalóztunk együtt, de lehet, valakinek lennie is elég. :D
 39/158 A kérdező kommentje:
34 PFF? CSAK hát képzeld el hogy holnaptól én meg 6 millót fogok keresni....NA? és amúgy is benn áll a garázsba a 3. bentley úgyhogy....
2021. nov. 21. 10:58
 40/158 anonim ***** válasza:
56%

#35-ös:

Női szemszögből írtam. Mi így látjuk őket. Ha már minden nő ennyire számító hiénának van nézve. :D

2021. nov. 21. 10:59
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!