Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek hány éves korig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hány éves korig "elfogadható" az ha valaki rendszeresen jár bulizni?

Figyelt kérdés

Én fiú vagyok, a bulizás nem az én világom, párszor voltam tiniként.

Ha ismerkedek egy 20-21-22 éves lánnyal és szóbajön a bulizás és ő rendszeresen jár nekem az valamiért taszító. Ha 1-2 havonta elmegy egyszer azzal nincs gond, de ha rendszeresen szinte minden hétvégén az engem zavar, főleg ha ő meg azon csondálkozik hogy én nem járok. Szerintem ha már az ember dolgozik akkor már komolyodjon már meg annyira hogy ne bulizzon minden hétvégén mint egy gyerek. Nekem az ilyenekről mindig az jut az eszembe hogy nem akarnak felnőni. Én ilyen lánnyal nem jönnék.

Ti hány évig fogadjátok el ha jár bulizni valaki?

2021. nov. 14. 14:32
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:

"Egyszer még szexeltem is wc-ben, mondjuk csak részegen, nem bedrogozva. Nem lett tőle semmivel kevesebb az életem. Annyi eszem meg mindig volt, hogy a piámra figyeljek. És amúgy is többen mentünk, figyeltünk egymásra."

Szóval egészségedre.Én ezt nem kommentelném,mert közöm nincs hozzá,meg ugye szabad országban elünk.

Jól írtad amúgy,hogy :"Azzal alapvetően nem lenne baj, ha valaki nem akar bulis lányokkal összejönni,"

Ez helyes.

Ez meg nem helyes:

"mindenkinek szíve joga bármilyen barmilyen feltételeket szabni parterevel kapcsolatban."

Nem,nincsen joga semnilyen felteteleket szabni!Legfeljebb kéréssél fordulhat felé!

Az első esetben a wc ben a szex,bepiálva,az italodra azért figyeltel stb.Ezek mind hiányoznak az én szótáramból. ellentetjei az én életvitelemnek.Én sportolok,figyelek mit eszek,sokat vagyok levegőn es termeszetesen nem iszom,tivornyázok hajnalig.Ettől én nem vagyok besavanyodott,unalmas otthonülős.Az egyik nem zárja ki a másikat,illetve nem egyenlő vele.

Természetesen így (elmeletben csak)nyilván semmi esélye nem lenne arra,hogy tartós kapcsolat jőjön letre kettők között.A rövidre meg én nem vagyok vevő.

Tehát mindketten mást keresünk.Helyesen.

Tehat a kerdezőnek:Nincs ra elfogadható kor.Ha mindket fél azt szereti hogy hetvegente sakalrészegre issza magat,akkor 80 ig,vagy míg a maj bírja!

Harmadik fel( gyerek) esetén mar arnyalódik a kép a felelősseg vallalás miatt!

Nem a buli az első,hanem a család.

2021. nov. 14. 19:37
 52/59 anonim ***** válasza:

Ejjha, úgy látom a kommentszekció megint átcsapott személyeskedésbe, incelezésbe és a többi GYK-s szokásba. Pedig a kérdés egy érdekes témát érint.

Kezdjük azzal, hogy mit értünk bulin? Mi a buli? A buli az én olvasatomban egy közösségi kikapcsolódás. Egy társasági élmény. Egy olyan rendezvény, ahol az ember levetheti az elvárt viselkedési protokollt, és önmagát adhatja, kibontakozhat, elengedheti magát - betartva az alapvető kulturális elvárásokat.

Sajnos sokan a "buli" szóról automatikusan a drogokra, erkölcstelenségre, züllésre, antiszociális viselkedésre gondolnak. Vannak ilyen bulik is, ez tény - de NEM CSAK ilyen bulik vannak.

Vannak például táncos közösségek. Társastánc. Mondjuk a latin táncok. Egy időszakban én is csináltam, és ott is rendszeresen voltak bulik. Bulik, ahova többségében 30-50 korosztály járt. Na itt például sokan egyáltalán nem ittak. Vagy ha ittak is, csak mérsékelten. Én egy este alatt kb. egy liter bort megittam, de ezzel a fogyasztással szerintem a felső 20%-ba tartoztam.

Vannak koncertek. Nagyon sokféle koncert. A többségén itt sem jellemző, hogy mindenki mocsokrészeg és a mosdóban dug. A többség megiszik pár pohárral, énekel, csápol, aztán koncert után hazamegy.

Vannak például pincenapok is. Amikor egy vagy több borospince kinyit, hív zenészeket (szintetizátorost, vagy mulatóst stb.), és az emberek táncolnak, boroznak, röhögnek. Itt is amúgy jellemzően a 30+ korosztály jár, viszont itt sem szokott lenni drog meg a többi.

Lehetne ezt sorolni, de a lényeg gondolom világos. Ha a buli valóban a szociális életet és a kikapcsolódást szolgálja, az nem hogy üldözendő, hanem egyenesen támogatnivaló a szememben. Én személy szerint kifejezetten szívesen látom, amikor az idősebb emberek is tudnak még szórakozni, társasági életet élni. Annyi besavanyodott ember van ebben az országban - legyen már egy kis vidámság is.

És tudod mit, Kérdező? Az általatok leírt "drogozunk meg kefélünk" bulik sokkal inkább jellemzően a fiatal korosztályra. Igen, a 15-22 éves korosztályra. Te azt mondod, hogy addig rendben van a buli. Szerintem meg pont az ellenkezője. A fiataloknál nincs semmi bulikultúra. Ők szoktak leginkább bepiálni valami olcsó löttyből, hogy aztán hótrészegen ordibáljanak, balhézzanak, rongáljanak, verekedjenek - és igen, dugjanak a mosdóban.

Ha azt mondják, hogy "buli", akkor sokaknak kb. egy T.Danny koncert jut eszébe, ahol 16 éves csajok ribizliskednek. Vagy valamelyik tinifesztivál, ahol kábítószer és össze-vissza qúrás a jellemző.

De az nem buli. Az csak tömény fertő és undormány.

Nekem viszont a buli egy társasági élményt jelent, ahol az ember elengedi magát és megszabadul a feszültségtől.

És ilyen szempontból a buli kortól függetlenül elfogadható, sőt plusz pontot is jelent.

Ui: valaki írta, hogy a bulikban 90%-ban szexet keresnek a férfiak. De most komolyan - az élet többi területén nem?

2021. nov. 15. 07:31
 53/59 anonim ***** válasza:
Nekem attól függ, hogy a bulizás alatt mit ért az illető. Ha ilyen lájtos buli, és nem ilyen puruttya/drogosgyűjtő helyen, akkor én aztán 70 évesen is engedném hetente a páromat... ennél gyakrabban már nekem is sok lenne. De ha a bulizás alatt ezt a "sárga földig leiszom magam / hülyén viselkedem részegen" szintet értjük, akkor max. évi 2, és akkor még "engedékeny" voltam... nyilván nem mondom meg neki, mit csinálhat, mert nem a kutyám / gyerekem, de akkor nem lenne közös jövőnk.
2021. nov. 15. 15:38
 54/59 anonim ***** válasza:
49%

Hát azért valószínű hogy a kérdező buli alatt nem a zeneakadémián tartott Bethoven szinfóniái vagy Csajkovsky műveinek hallgatására gondolt, vagy egy szülinapra az Erzsébet cukrázdában!

Hanem pontosan arra, amire a legtöbben asszociálnak.

Ugyan kit zavarna már egy koncert,egy szülinapi tortás mulatság ami után szépen hazamennek.

Nem, hanem az az okádós, speedes, dugós buliról van itt szó!!

2021. nov. 15. 17:07
 55/59 anonim ***** válasza:
54: azért nemcsak ez a két véglet létezik, és azért nem mindegy, buli alatt nem értünk. Azért pl. 2 szórakozóhely / diszkó között is van különbség. Van, akinek már az is baj, ha a párja elmegy nélküle kicsit inni meg táncolni.
2021. nov. 15. 17:09
 56/59 anonim ***** válasza:
100%
55-ös, hagyd! Ők olvasták az Indexen, meg sétálgattak már a Petőfi sétány közelében. Tudják az igazságot!
2021. nov. 15. 21:09
 57/59 anonim ***** válasza:

Akkor azt a választ írom, amit a kérdező olvasni szeretne:

Semmilyen korban nem elfogadható a kábítószerfogyasztás, alja viselkedés és a "bedrogozva kefélés a WC-ben".

Illetve egy gondolat még azért:

Akkor is ennyire elfogadhatatlannak tartanád, ha TE lennél a haszonélvezője? Ha TE lennél az egyik népszerű alfa, aki a haveri körrel minden hétvégén bulizik, és ő dugná a csajokat?

Na ugye, hogy ugye? 🙄

Tudod, olyan ez, mint a korrupció. Hiába erkölcstelen dolog, csak azokat zavarja, akik kimaradnak belőle.

Én ezt béta férfiként merem állítani.

2021. nov. 16. 07:00
 58/59 anonim ***** válasza:
Addig, amíg kedve tartja és jól érzi magát ott, addig teljesen normális bármilyen korban. Persze ha nem megy más dolgok rovására, pl a munkáját és egyéb teendőit elvégzi rendesen valaki.
2021. nov. 19. 00:36
 59/59 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon tetszik, amikor látok néha idős néniket és bácsikat koncerten. :) Lehet, hogy rokonuk a fellépő és azért vannak ott, de örülök, hogy nem mondanak le az ilyenekről a koruk miatt. Én is szívesen lennék ilyen idős koromban, szerintem menő. :) Persze a fásult, begyepesedett idős emberek azt mondják az ilyenekre, hogy az ő korában már mit mászkál stb. De az ilyeneknek nincs igazuk, mert ha még egészségi állapotuk engedi és kedvük is van koncertre járni, miért ne menjenek.
2021. nov. 19. 00:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!