Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Uraim, egy párkapcsolatban mennyire elfogadható nektek az, ha a barátnőtök rendszeresen más pasikkal flörtölget?
Ha ez egy gyakrabban fordul elő akkor az nem lehet véletlen, már másra vágyik és hamarosan úgyis megcsalna.
Szóval egy ideig tolerálható, de egy szint után már nem.
Nőként mondom, hogy szerintem egyáltalán. Nem lennék olyan gerinctelen, hogy a párom előtt apropózzak, kacérkodjak más srácokkal, nincs értelme, tudom, hogy neki nem esne jól.
Azt tisztázzátok, de nagyon sürgősen, hogy kettőtök közül melyik érett a komoly kapcsolatra.
Semennyire.
Eleve nem jönnék össze ilyen értékrendű lánnyal. Persze, megtörténhet, hogy tévedek, akkor meg szakítanék.
!. es már megint ez az apropózás:)Nem te írtadki nemrég hogy egy öreg ember "apropózik" veled?Akkor is kérdeztem, mit akar ez jelenteni???De nem válaszoltál...
Kérdező, ha egy férfi szó nélkül eltűri ezt, egy balek.Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!