Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért imponáló egy nő számára aki párkapcsolatban van, hogy olyan személlyel folytasson beszélgetést aki mindig bepróbálkozik nála?
Attól,hogy valaki kapcsolatban van, még nem kell száműzni az összes létező ellenkező neműt, hogy még egy szót se váltson vele.
Másodszor: lehet, hogy sz..r a kapcsolata, és most pedig biztosítékot szeretne, hogy legyen hova mennie következőleg.
1. Természetes, hogy nem kell elzárkózni, meg remetekén élni egy kapcsolatban. Nem várok el ilyet senkitől sem!
2. Lehet, hogy szar a kapcsolat, de akkor meg kellene mondani és útjaink külön válnának.
Kérdeztem!
ÉN: X ha úgy gondolod valami baj van a kapcsolatunkba, esetleg valami nem tetszik vagy bármi akkor kérlek üljünk le és beszéljük meg.
X VÁLASZA: Minden rendbe és ok!
Ennyivel voltam letudva. Ne haragudjatok ettől korekteb nem tudok lenni valakivel szemben.
A-a.
TE mit gondolsz a kapcsolatotokról. Szerinted minden rendben? Szerinted van valami probléma. Van valami amit nem adsz meg a barátnődnek, pedig kéne, illetve fordítva van ilyen? Ezen gondolkodj el, és ha találtál valamit, azzal a konkrét dologgal menj oda hozzá.
Van akinek ez így okés tudod? Szeretik ha csapják nekik a szelet. Sok ilyen nő van. De én sem tudnék ilyennel együtt lenni, fordított eset amiről írsz nagyon találó!
Egy dolgot tehetsz szerintem ha zavar hogy nem rázza le az ilyen pasikat....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!