Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért imponáló egy nő számára aki párkapcsolatban van, hogy olyan személlyel folytasson beszélgetést aki mindig bepróbálkozik nála?
Szóval olvaagatunk, meg telefonban kutakodunk.
Ha nő lennél, már építené a gyakori közössége a máglyát.
Miért nem kérdezed a barátnődet:
Drágám ezt és ezt olvastam az üzeneteid közt, magyarázd meg kérlek.
(Persze ehez tököt kéne növeszteni)
Nem kutakodom :)
Pusztán csak amikor valakivel hajnalba még beszélget, írogat akkor megkérdezem, hogy kivel. És a barátnőm mosolyogva felolvassa
Például: Nézd mit írt, hogy csak engem akar, velem akar lenni és szeret. Behalok rajta Szabi hát nem aranyos ez a fiú?
Tököt növeszteni? Nézd nekem elegem lett abból hogy:
1. Embereket fenyegessek
2. Megverjem őket
3. Fegyvert fogjak rájuk
4. Sínekre tegyük a fejét
5. Stb
Ehhez két embert kell. És ma megmondtam amúgy is hogy még 1 beszélgetés az illetővel és vége a kapcsolatnak.
"Például: Nézd mit írt, hogy csak engem akar, velem akar lenni és szeret. Behalok rajta Szabi hát nem aranyos ez a fiú"
Ez szerintem elég indok a szakításra. Ennél kevesebbért is kiraknak embereket.
Például: Nézd mit írt, hogy csak engem akar, velem akar lenni és szeret. Behalok rajta Szabi hát nem aranyos ez a fiú?
Borzalmas. Ezt hogy képzeli?
Én tuti megkérdezném tőle, hogy ez szerinte rendben van-e, hogy így, ebben az elfogadó stílusban olvasgatja fel neked az üzeneteket.
Ha nem érti, elküldeném ehhez a csávóhoz.
Egy lehetőséget adnék neki egy beszélgetésben, hogy hátha megbánást tanusít, és le is építi, ha nem, repülne.
(nő vagyok. Voltam a férjem mellett másba szerelmes kölcsönösen, hosszabb kapcsolatban ilyen előfordul- de nem írtam neki, nem beszéltem vele, és bár bevallottam a férjemnek, hogy van ez a harc, de nem ebben a stílusban, hanem úgy, hogy érezze, mindent megteszek, hogy ez az egész véget érjen.
És véget is ért.
A nő gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!