Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért imponáló egy nő számára...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért imponáló egy nő számára aki párkapcsolatban van, hogy olyan személlyel folytasson beszélgetést aki mindig bepróbálkozik nála?

Figyelt kérdés
Tehát a fiatal ember leírja, mennyire bejön neki és hogy csak is ő kell neki senki más. És a beszélgetés nem záródik le úgy, hogy bocs barátom van és nem szeretnék veled tovább beszélni!! Hanem úgy diskurálnak!!

#kghk
2015. dec. 31. 14:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Szóval olvaagatunk, meg telefonban kutakodunk.

Ha nő lennél, már építené a gyakori közössége a máglyát.

Miért nem kérdezed a barátnődet:

Drágám ezt és ezt olvastam az üzeneteid közt, magyarázd meg kérlek.

(Persze ehez tököt kéne növeszteni)

2015. dec. 31. 15:31
 12/19 A kérdező kommentje:

Nem kutakodom :)

Pusztán csak amikor valakivel hajnalba még beszélget, írogat akkor megkérdezem, hogy kivel. És a barátnőm mosolyogva felolvassa

Például: Nézd mit írt, hogy csak engem akar, velem akar lenni és szeret. Behalok rajta Szabi hát nem aranyos ez a fiú?

2015. dec. 31. 15:43
 13/19 anonim ***** válasza:
Abban mi tart vissza, hogy megmondd neki hogy ez téged zavar?
2015. dec. 31. 15:49
 14/19 A kérdező kommentje:

Tököt növeszteni? Nézd nekem elegem lett abból hogy:

1. Embereket fenyegessek

2. Megverjem őket

3. Fegyvert fogjak rájuk

4. Sínekre tegyük a fejét

5. Stb

Ehhez két embert kell. És ma megmondtam amúgy is hogy még 1 beszélgetés az illetővel és vége a kapcsolatnak.

2015. dec. 31. 15:50
 15/19 anonim ***** válasza:
Még mindig nem válaszoltál arra, h szerinted hiányzik-e valami a kapcsolatotokból. Ha igen, akkor megvan az oka. Ez persze nem menti fel a csajt a viselkedése alól, pláne nem kell vele maradnod, de midnig jó, ha tudod hol hibáztál.
2015. dec. 31. 16:25
 16/19 anonim ***** válasza:
Ez gáz, én nő vagyok, de nálam egy pasi ilyenért kapásból repülne. Dobd ki. Egy nulla empátiával rendelkező h*lye p*csa nekem nem kéne. Ilyet a másikkal nem csinálunk. Nekem is van pár fiú haverom, a férjemnek is,de mindkettőnk számára egyértelmű, hogy, aki nyomul azt le kell építeni.
2015. dec. 31. 17:00
 17/19 A kérdező kommentje:
15/16 Tudod az a baj, hogy nem vagyok tirpák paraszt vele, és nem viselkedek tapló módjára!
2015. dec. 31. 17:13
 18/19 anonim ***** válasza:

"Például: Nézd mit írt, hogy csak engem akar, velem akar lenni és szeret. Behalok rajta Szabi hát nem aranyos ez a fiú"

Ez szerintem elég indok a szakításra. Ennél kevesebbért is kiraknak embereket.

2015. dec. 31. 18:20
 19/19 anonim ***** válasza:

Például: Nézd mit írt, hogy csak engem akar, velem akar lenni és szeret. Behalok rajta Szabi hát nem aranyos ez a fiú?

Borzalmas. Ezt hogy képzeli?

Én tuti megkérdezném tőle, hogy ez szerinte rendben van-e, hogy így, ebben az elfogadó stílusban olvasgatja fel neked az üzeneteket.

Ha nem érti, elküldeném ehhez a csávóhoz.

Egy lehetőséget adnék neki egy beszélgetésben, hogy hátha megbánást tanusít, és le is építi, ha nem, repülne.

(nő vagyok. Voltam a férjem mellett másba szerelmes kölcsönösen, hosszabb kapcsolatban ilyen előfordul- de nem írtam neki, nem beszéltem vele, és bár bevallottam a férjemnek, hogy van ez a harc, de nem ebben a stílusban, hanem úgy, hogy érezze, mindent megteszek, hogy ez az egész véget érjen.

És véget is ért.

A nő gáz.

2016. jan. 1. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!