Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek hány éves korig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hány éves korig "elfogadható" az ha valaki rendszeresen jár bulizni?

Figyelt kérdés

Én fiú vagyok, a bulizás nem az én világom, párszor voltam tiniként.

Ha ismerkedek egy 20-21-22 éves lánnyal és szóbajön a bulizás és ő rendszeresen jár nekem az valamiért taszító. Ha 1-2 havonta elmegy egyszer azzal nincs gond, de ha rendszeresen szinte minden hétvégén az engem zavar, főleg ha ő meg azon csondálkozik hogy én nem járok. Szerintem ha már az ember dolgozik akkor már komolyodjon már meg annyira hogy ne bulizzon minden hétvégén mint egy gyerek. Nekem az ilyenekről mindig az jut az eszembe hogy nem akarnak felnőni. Én ilyen lánnyal nem jönnék.

Ti hány évig fogadjátok el ha jár bulizni valaki?

2021. nov. 14. 14:32
1 2 3 4 5 6
 1/59 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem korfüggő szerintem. Ember típusától függ, van aki ilyen környezetben nőtt fel és pl. emiatt tetszik neki. Van ott érzi jól magát, ismerősök, világ miatt. Nem kell ezzel felhagynia senkinek se, se fordítva, nem azért kell ilyen helyekre járni mert még fiatal az ember. Nekem semmi gondom nem lenne vele, ha valaki így élne. De persze az is igaz hogy ha ebben nem lennék partner, akkor az ellentétek miatt kevés remény lenne a kapcsolatban. Ez van, nem illik össze mindenki.
2021. nov. 14. 14:34
 2/59 anonim ***** válasza:
81%
Felőlem 80 évesen is járhat. Miért baj az, ha bulizik? Sokkal jobban szeretem az életvidám embereket, mint a keserű, mogorva fapofákat.
2021. nov. 14. 14:35
 3/59 anonim ***** válasza:
11%

Elfogadnám, de komoly kapcsolatra nem kellene.

Láttam, mi van a bulikban, pl. ilyenek is: ribis lányok, drogok, kanos, agresszív pasik

Aki ezek közé megy, abban nem tudnék megbízni.

2021. nov. 14. 14:35
 4/59 anonim ***** válasza:
68%

Nem a kortól függ, hanem a buli színvonalától. Egy kellemes beszélgetés valahol, esetleg kis tánc meg ilyesmi - sehol nem baj.

Ha a "há' igyunk addig amíg nem hányunk, höhöhőőhőhőőj, ájulásig! Menőűűk vadjunk! Mink vadjunk a partijállatok-e! Paccód mán ideja partidrogot is, az az igazi menűűűűség" - az minden korban baj!

2021. nov. 14. 14:38
 5/59 anonim ***** válasza:
77%

Először: a bulikat és a komolytalanságot leginkább azok szokták egy lapon emlegetni, akik nem bírnak feloldódni egy társaságban, szorongásaik vannak, befelé fordulóak, önbizalomhiányosak stb. Amivel nem is lenne semmi gond alapból. Viszont hogy ti ezt a dolgot azzal akarjátok magyarázni, hogy ti "komolyak" vagytok, a többi meg gyerekes... na az szánalmas. Oké, ne járj bulizni, de nehogy már te valami nagy jampinak érezd magad, mert te otthon punnyadsz.

Másodszor: én nem tudom honnan jön ez a dolog, hogy a buli az kizárólag valami erkölcsi fertő lehet, ahol a bedrogozott csajokat adják körbe a mosdókban. Nyilván vannak ilyenek IS. De azért mindenkire ráhúzni ezt, hát nevetségesek vagytok!

2021. nov. 14. 14:45
 6/59 anonim ***** válasza:
12%

5.

Gondolom ez a remek statisztika a "szolid bulik világát" igazolja:

[link]

2021. nov. 14. 14:52
 7/59 anonim ***** válasza:
20%

"Másodszor: én nem tudom honnan jön ez a dolog, hogy a buli az kizárólag valami erkölcsi fertő lehet, ahol a bedrogozott csajokat adják körbe a mosdókban"

Tegyél egy sétát nyár éjszaka Siófokon, a Petőfi sétányon.

2021. nov. 14. 15:05
 8/59 anonim ***** válasza:
89%

"Én ilyen lánnyal nem jönnék."

Óriási veszteség éri őket. Egy 20-22 éves lány még bőven a bulizós életszakaszában van, sokan ilyenkor még egyetemre járnak.

Én is jártam ilyen korban bulizni, és soha életemben nem drogoztam, és a szórakzóhely wc-jében sem szexeltem...

2021. nov. 14. 15:10
 9/59 anonim ***** válasza:
0%

Mit keres az egyetemen egy "bulizós lany" egyáltalán?

Na, mondjuk, biztosan nem matematika vagy fizika szakos, hanem valami bölcsész.

2021. nov. 14. 15:12
 10/59 anonim ***** válasza:
100%
Az orvostanhallgatók a legnagyobb partyarcok, csak úgy mondom. Jajj Istenem, mennyi szerencsétlen van itt. Lányt is, meg szórakozóhelyet is csak a képernyőn látott, de idejön osztani az észt.
2021. nov. 14. 15:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!