Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő járás, illetve együttélésután tartod elfogadhatónak (ha annak tartod) a rendszeres veszekedést egy kapcsolatban? Hosszútávpn mindenképp megsinyli a kapcsolat a vitákat vagy nem feltétlenül?
nem elfogadható a háborúzás egy kapcsolatban
meg hát
nem...
Részemről úgy gondolom,tudni kell bánni a nőkkel, A nővel.
Lehet egy lobbanékony barátnő,de tudni kell kezelni.
Természetesen van olyan,hogy semmiképpen nem megy a dolog,akkor nem marad más,csak a könnyes búcsú.
Női oldalról már más a helyzet, mert egy agresszív pali lehet,az agresszívitását a barátnőjén tölti ki,dehát erről beszéljenek a csajok,hogyan lehet kezelni, szerintem nehéz ügy.
Úgy gondolom évente 1-2 veszekedés még beleférhet mondjuk. De ha az a bevett módi, hogy kb minden veszekedésbe torkollik, mondjuk már havi szinten előfordul, akkor szerintem nem illenek össze a felek.
Én alapból nem tartom normálisnak, ha az emberek csak veszekedéssel tudnak kommunikálni. A megbeszélésnek, kompromisszumnak sokkal több értelme van.
"Egy nyugodt, békeszerető és egy vitatkozós, lobbanékony ember vajon összeillik ?"
Szerintem nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!