Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ex FB-profiljának rendszeres nézegetése mennyire elfogadható, mit jelezhet?
Nem nőként, de
Negyedévente? Ez komoly? Micsoda züllöttség ez tőle!
Most komolyan ezen rágódsz? Így fogod megutáltatni magad vele...
De most mitakarsz a titkosszolgálat mindenki profiljét nézegeti és gyakrabban - akkor ők mit is akarnak vajon?
Bár elsősorban lányok véleményét kérted, de hadd írjak én is férfi létemre véleményt.
Amikor a nyitókérdést elolvastam, akkor azt válaszoltam magamban:
"Ez azt jelenti, hogy a párodnak még mindig az exén jár az esze. Nem tudott túllépni rajta, rosszabb esetben te csak a jelenleg hiányzó ló helyett levő szamár szerepét töltöd be az életében."
Aztán olvastam, hogy NEGYEDÉVENTE néz rá az exe FB-oldalára. Jót nevettem, mert előbbi véleményemnél arra gondoltam, hogy naponta, de minimum hetente többször ránéz.
Nos, ha negyedévente nézi meg, akkor az égvilágon semmit nem jelent.
Illetve kóros féltékenységet a te részedről, ha egyáltalán fölvetődik benned, hogy ez elfogadható-e!
Nem kurkásznék, nyomoznék a párom dolgai között, hogy aztán klf. elméletekkel gyötörjem magam.
A féltékenység szétzúzza a kapcsolatot, mert kisebbségi komplexust jelez, valamint, hogy alapból nem bízol a másikban
Elmlt a szerelem, maradt a jó haverság. Én nagyon jóban vagyok az összes lánykori exemmel, beszélünk, ha összefutunk, néha egymásra csörgüng. Nem jelent többet, mint ami.
Nézd meg az A Kékszakállú herceg vára darabot, ha adják. A "hetedik szobába" ne akarj belépni. De te se engedd.
Tudat alatt is, ha nincs meg az embernek kapcsolaton belül is a sértetlen aurája, akkor egy idő múlva nem tudtok egymásnak nyújtani semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!