Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Nálatok kizáró tényező ha a fiú biszexuális?
20, ugyan nem engem kérdeztél, de ugyan ez lenne e félelmem egy ilyen ízlésű pár mellett. Pl lehet felcsatolhatóssal megoldani, vagy kérheti, hogy "csak" ujjal izgassam a fenekét, vagy nyalogassam, vagy ezeket úgy általában akarhatja velem csinálni. Mindkét opció taszító számomra.
Egy olyan férfinak viszont, aki erre vágyik és korábbi kapcsolatában megkapta, teljesen normális elvárásnak tűnhet. Innentől viszont egy megoldhatatlan ellentét.
Azt pedig nem hiszem, hogy, ha szerette, hogy a prosztatáját izgat a mehetett el korábban, most csak úgy eszébe se jutna többet, mert nővel van.
És engem az a gondolat is zavarna, ha ő tart otthon vibrátort, amit a fenekében dugdos, esetleg előtte kézzel is matat magában. Számomra az egész úgy egyben undorító. Nem azért, mert biszex, hanem mert a fenék nem erre van és nem érdekel hogyan mos utána kezet, vagy, hogy fertőtleníti a játékszerét.
Átlag hetero nem csinál ilyet, tehát kissebb az esély arra, hogy pont olyat fogok ki, aki vágyik rá. Az pedig jogosan bántaná a párom, ha a játékszereit és vágyait én csak undorral tudnám kezelni és örökké amolyan megtűrt tabu lenne.
Akkor már jobban járunk, ha eleve nem egymást keressük.
#21 Ennyi erővel akkor senkivel se jöjjünk össze, aki olyat csinált az előző partnerével, amit mi nem akarunk vele csinálni :D
Vagy nem értem, az teljesen elképzelhetetlen, hogy egy heteroszexuális partnernek volt egy kellemes tapasztalata valamivel, amit te nem akarsz csinálni, és amit mondjuk tegyük fel, hogy a párod normális és tudomásul vesz, ettől függetlenül ez már ok arra, hogy ne járj vele? Nem értem :D
Az a feltételezés, hogy egy biszexuális olyat erőltetne a párjára, amit ő nem akar pusztán azért, mert az a partner más nemű, kifejezetten bifób megnyilvánulás.
23, nem. Nem azért erőltetné, mert bi, épp te tűnsz nagyon szemellenzősnek a nagy mindenkit elfogadunk cumó mögött. Ezt sehol nem írtam. De abban azért csak megegyeztünk, hogy ha te vágysz valamire és ez a vágyad teljesen gúsba van kötve, mert a másiknak undorító, akkor idővel az az érzés, hogy a párod nem tud elfogadni úgy ahogy vagy és a kielégítetlen vágyak frusztrációhoz fognak vezetni és az meg vagy állandó vegzáláshoz a témával ami a másiknak kellemetlen, vagy állandó egyéb vitához, mert a felgyülemlő feszültség valahol úgyis kipattan.
Ez nem arról szól, hogy bi, vagy sem, hanem egymás fenekében, vagy épp a saját fenekében való matatásról, ami másoknak izgató és örömöt okoz, mondhatni alap a szexben, számomra meg taszító.
Nem szerencsésebb, ha én tudom, hogy teljesen elutasító vagyok a témában, ha eleve közlöm és dönthetünk már a legelején úgy, hogy keresünk olyat, aki mindenben el tud fogadni és ki tud elégíteni?
Vannak fétisek, amikben egy pontig tudnék talán partner lenni, de ezer különböző csoda van, ami legalább ennyire távol esik tőlem. De sokkal kisebb az esélye, hogy olyan heretoba futok bele, aki a pisi-kaki szex, vagy a komolyabb BDSM kedvelője, esetleg erősen láb fetisiszta, vagy pelenka fétises, esetleg egyéb különleges vágya van, mint, hogy olyat találok a bi-k között, aki vágyik az análra és a velejárókra, adott esetben oda-vissza. A hetero férfiakkal szemben is elvárásom volt mikor párt kerestem, hogy az anál legyen tabu.
#24 De a probléma nem az, hogy szegény nincs kielégítve és ezért xy kisebbségi komplexusos. Nyilván az nem egy jó párosítás, heteróknál se, ha valaki nagyon szeret valamit a másik pedig nem.
A probléma az, hogy a partnernek ez egyensen UNDORÍTÓ, ahogy írod. Márpedig nincs is homofóbb annál, mint leundorítozni egy teljesen normális nemi aktust csak azért, mert számunka valamiért nem kellemes, vagy mert mondjuk hagyományosan olyan dolgoról van szó, amit két azonos nemű csinál :)
Ismét leírom, de ezzel fel is adtam a vitát mert pont annyira vagy szemellenzős a témában, mint gondoltam.
Nem azért undorító (és had fogalmazza már meg így, ha egyszer undort érzek) mert két pasi csinálja. Azért az, mert a fenékkel történik, ahol mint tudjuk kula bácsi lakik, aki szép barna kosztüm én jár ki onnan levegőzni. És minden anális aktus rizikója, hogy barna marad a farka vége a delikvensnek. Épp ennyire undorító bármi más is számomra ami a végtermékekkel kapcsolatos, lásd pisi-kaki szex, vagy a széklet egyéb "hasznosítása" szexuális téren.
Ha te csak azt vagy képes ebből felfogni, hogy "júj bántják a melegeket" és "fúj, fúj homofób" az a te egyszerűségedet mutatja.
Semmi bajom a melegekkel, ahogy a bi emberekkel se. Sőt sok meleg párt kifejezetten aranyosak találok, nem egy meleg videós munkásságát követem is. Semmi bajom az egésszel. Az anállal van bajom, akár két férfi, akár két nő, akár egy nő és egy férfi, akár egy nő és egy kutya akár a pingvinek csinálják.
Én itt ki is szálltam a vitából.
"A hetero férfiakkal szemben is elvárásom volt mikor párt kerestem, hogy az anál legyen tabu." Nem erős oldalad az értőolvasás ugye?
Szép estét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!