Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Nálatok kizáró tényező ha a fiú biszexuális?
Nem kizáró ok, mert én is az vagyok. Kicsit képmutató dolog lenne, ha elvárnám, hogy engem fogadjon el biként, de én nem tudnám őt ugyanúgy.
L
Nem, mivel nem vagyok homofób.
Egyszeren nem lehet olyan indokot felhozni az mellett, hogy valaki miért nem randizik biszexuális pasikkal, ami nem homofób vagy bifób.
Akinek ez kizáró ok, az homofób.
#12: azért ez ügyben kíváncsi lennék még mások véleményére is a tiéden kívül.
Aki nem randizik színesbőrű emberrel, az meg rasszista?
#13 Ha kifejezetten a bőrszíne, vagy az etnikumára jellemző egyéb vonások (szem/orrforma) miatt nem, akkor igen, rasszista.
De lehet próbálkozni, nyugodtan le lehet írni tippeket, ki miért nem randizik biszexuálisokkal, és meglátjuk, igazam van-e :D
14-es Ez egyszerű, és nem ez az egy indok lehet! Nagyon nem vagyok homofób.
Nem arról szól, hogy ő mit csinál, hanem, hogy én mit csinálnék. Nekem ez nem fér bele, tőlem csinálhatja, de nélkülem. Az agyam legtávolabbi zugában sem akarom elképzelni, hogy ő férfiakat dug/ott, vagy őt teszik.
#15 Mi nem fér bele?
Mivel másabb, mint azt képzelni, hogy más nőket dugott?
Te minden partnereddel ugyanazt csinálod?
Nem volt különbség a partnereid preferenciái között?
# 19 Ez az első, hogy ezt leírtam.
Nem vagyok biszexuális, ettől függetlenül felismerem a homofóbiát.
Az, hogy valaki heteróként összejön egy biszexuálissal nem jelenti azt, hogy neki homoszexuális dolgokat kell csinálnia, ez teljesen abszurd, és ezt egy normális biszexuális se várja el :D Hát hogy az égbe csinálna egy heteorszexuális homoszexuális dolgokat egy másik neművel?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!