Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, Nálatok kizáró tényező...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, Nálatok kizáró tényező ha a fiú biszexuális?

Figyelt kérdés
2021. nov. 14. 13:57
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem kizáró ok, mert én is az vagyok. Kicsit képmutató dolog lenne, ha elvárnám, hogy engem fogadjon el biként, de én nem tudnám őt ugyanúgy.

L

2021. nov. 14. 16:06
 12/32 Sunshinedoll ***** válasza:
54%

Nem, mivel nem vagyok homofób.

Egyszeren nem lehet olyan indokot felhozni az mellett, hogy valaki miért nem randizik biszexuális pasikkal, ami nem homofób vagy bifób.

Akinek ez kizáró ok, az homofób.

2021. nov. 14. 17:00
 13/32 anonim ***** válasza:
44%

#12: azért ez ügyben kíváncsi lennék még mások véleményére is a tiéden kívül.

Aki nem randizik színesbőrű emberrel, az meg rasszista?

2021. nov. 14. 17:33
 14/32 Sunshinedoll ***** válasza:
38%

#13 Ha kifejezetten a bőrszíne, vagy az etnikumára jellemző egyéb vonások (szem/orrforma) miatt nem, akkor igen, rasszista.

De lehet próbálkozni, nyugodtan le lehet írni tippeket, ki miért nem randizik biszexuálisokkal, és meglátjuk, igazam van-e :D

2021. nov. 14. 17:36
 15/32 anonim ***** válasza:
63%

14-es Ez egyszerű, és nem ez az egy indok lehet! Nagyon nem vagyok homofób.

Nem arról szól, hogy ő mit csinál, hanem, hogy én mit csinálnék. Nekem ez nem fér bele, tőlem csinálhatja, de nélkülem. Az agyam legtávolabbi zugában sem akarom elképzelni, hogy ő férfiakat dug/ott, vagy őt teszik.

2021. nov. 14. 17:46
 16/32 anonim ***** válasza:
58%
Nem.
2021. nov. 14. 17:49
 17/32 Sunshinedoll ***** válasza:
48%

#15 Mi nem fér bele?

Mivel másabb, mint azt képzelni, hogy más nőket dugott?

Te minden partnereddel ugyanazt csinálod?

Nem volt különbség a partnereid preferenciái között?

2021. nov. 14. 17:52
 18/32 anonim ***** válasza:
38%
17-es Én nem dugok nőkkel, még férfi álmok megvalósítása céljából sem, bocs, de elvárom a partnertől is.
2021. nov. 14. 18:06
 19/32 anonim ***** válasza:
41%
17# az összes ilyen típusú kérdéshez odaírja, hogy aki nem akar biszex pasival összejönni az homofób. Valószínű ő biszex és ezért veszi rossz néven a legtöbb heteroszexuális véleményét. Nem értem ha valaki biszexuális akkor keressen biszex vagy homoszexuális partnert. Nem értem miért nehéz felfogni azt, hogy egy hetero nem akar homoszex dolgokat csinálni a párjával.
2021. nov. 14. 18:18
 20/32 Sunshinedoll ***** válasza:
49%

# 19 Ez az első, hogy ezt leírtam.

Nem vagyok biszexuális, ettől függetlenül felismerem a homofóbiát.

Az, hogy valaki heteróként összejön egy biszexuálissal nem jelenti azt, hogy neki homoszexuális dolgokat kell csinálnia, ez teljesen abszurd, és ezt egy normális biszexuális se várja el :D Hát hogy az égbe csinálna egy heteorszexuális homoszexuális dolgokat egy másik neművel?

2021. nov. 14. 18:31
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!