Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, Nálatok kizáró tényező...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, Nálatok kizáró tényező ha a fiú biszexuális?

Figyelt kérdés
2021. nov. 14. 13:57
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
62%
Ha per pillanat mellettem kötelezte el magát, vagyis engem választott, akkor nem.
2021. nov. 14. 14:03
 2/32 anonim ***** válasza:
63%
Igen, nem tudném olyannal együtt lenni, aki férfiakhoz is vonzódik. Azt jelentené neki vannak olyan vágyai, amiket én nem tudok teljesíteni. És természetesen nem tudnék versenyezni az előző férfi partnereivel. Hiszen egy nő soha nem lesz olyan az ágyban, mint egy férfi. 28/N
2021. nov. 14. 14:10
 3/32 anonim ***** válasza:
24%

Nagyon ítélkező ember vagy. Tarts önvizsgálatot.

2021. nov. 14. 14:26
 4/32 anonim ***** válasza:
30%
Vagyis #2
 5/32 anonim ***** válasza:
58%
Ha monogám és nem várja el tőlem az anált, se azt, hogy én nyúlkáljak az ő fenekében, akkor nem lenne gond. Viszont sejtem, hogy ez az igénye előbb utóbb elő kerülne és abból szakítás lenne.
 6/32 anonim ***** válasza:
40%
Igen
2021. nov. 14. 14:30
 7/32 anonim ***** válasza:
57%
3# ez a véleményem. Sajnálom, ha neked ez nem tetszik. Ha valaki csinálta már fenékbe, vagy őt rakták fenékbe, annak lesz ilyen igénye. Ebben pedig én nem vagyok partner.
2021. nov. 14. 14:34
 8/32 anonim ***** válasza:
63%

Nálam igen. Nem tudom elképzelni, hogy a számomra vonzó férfi valaha azonos neművel lefeküdt.

Semmi bajom a homoszexualitással, biszexualitással, de olyan tengermélyen heteroszexuális vagyok, hogy nekem itt határ van.

2021. nov. 14. 14:36
 9/32 anonim ***** válasza:
36%

Ezért nem őszinték az ilyen emberekkel, mint amilyen te vagy. De neked nem is kell arról tudni, ha a pasi, akivel összejössz, biszex.

2021. nov. 14. 14:37
 10/32 anonim ***** válasza:
45%

Kizáró

Én nem birnám elviselni a tudatot, hogy a sajat nemere is ugyan ugy gondol(hat) mint a másikra.

Nekem ha gáz ha nem, az ilyen "homokszek került a gépezetbe" emberek meg nagyon barátnak sem, nemhogy többnek

2021. nov. 14. 14:39
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!