Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az alábbi egy tipikus Chad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az alábbi egy tipikus Chad pofa akit szinte egy nő sem utasítana vissza?

Figyelt kérdés
[link]
2021. nov. 2. 14:48
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/160 anonim ***** válasza:
100%
Jólvqn kérdező értjük. Te krnád. Jó. A te dolgod. De ettől még nekünk nem fog jobban tetszeni.
2021. nov. 2. 18:41
 62/160 anonim ***** válasza:
25%
Akire te gondolsz, az a fiatal Jessie Pavelka. Na ő egy igazi chad volt kb 10 éve.
2021. nov. 2. 19:06
 63/160 anonim ***** válasza:
100%

62 tyű azt a mindenit, na ezt nevezem én is chadnek 🥰 Nem a kérdező baltával faragott arcú vaskos kis törpéjét.

Aki nekem még egy igazi klasszikus chad, Dr. Evan Antin állatorvos, a NatGeon és az Animal planeten láthatóak a műsorai. Hú de bitang jó pasi!

2021. nov. 2. 19:53
 64/160 anonim ***** válasza:
100%

"Palvin Barbit csodáljuk, Britney Spearst meg Rihannát kúrnánk."

Kérdező, jobb, ha tudod, hogy Rihanna pont a magadfajtákat szokta rideg, szótlan, méltóságteljes nemtörődöm viselkedéssel sz*rrá alázni. És mivel most már nem popsztárságból él, sőt, hanem úgy lett milliárdos, hogy tulajdonképpen csak női vevői vannak a márkanevével ellátott termékeknek, nincs is többé rátok szorulva.

2021. nov. 2. 20:58
 65/160 anonim ***** válasza:
100%

"Jessie Pavelka"

Hát én eddig őt nem ismertem, de ahogy kidobta a google, elpirultam. :D

2021. nov. 2. 21:02
 66/160 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező qrná (vagy qratná magát?) Canelo Alvarez ökölvívóval. Szerintem ez érthető.
2021. nov. 2. 22:46
 67/160 A kérdező kommentje:

63, 65

Azt gondoljátok, hogy bizonyítotok bármit is azzal, hogy az angolszász chad hírességekre itt nyálaztok? Pont azt bizonyítjátok, hogy igazunk van.

Senki nem Danny Devitot vagy Latabár Kálmánt írt, ebből is látszik, hogy a Chad vonások még mindig nyerők. Még ha Chadek között is válogattok akárcsak a jó rucik között.

2021. nov. 3. 08:47
 68/160 anonim ***** válasza:
100%

Feltettél egy kérdést. Megkérdezted, hogy a linkelt pasit szinte az összes nő elfogadná-e. Mi megmondtuk, hogy nem, nem tetszik. Mit kell ezen kiakadni, hogy nincs igazad? Mi csak megválaszoltuk a kérdésed, csak épp nem azt mondtuk, amit vártál.

Attól, hogy vannak férfi ideálok, a nők 99%-a nem fog ilyen férfiakkal járni. Mivel hogy ritkák. De veletek, incelekkel ellentétben mi nem hisztizünk, hogy ezek a sztárok miért nem velünk vannak, és miért csak a szupermodell kell nekik. Ez a különbség. De attól még tetszhetnek.

2021. nov. 3. 08:56
 69/160 anonim ***** válasza:
100%

67: bruhuhuuu, de nagy sherlock vagy, jol lebuktatod a noket, hogy a helyes pasik jobban bejonnek nekunk, mint a csunyak. juj!

azert van egy tippem, hogy te is inkabb palvin barbira/scharlett johanssonra/margot robbiera vered es nem a kasszas erzsire vagy whoopi goldbergre. jol lebuktal te is!

2021. nov. 3. 09:00
 70/160 anonim ***** válasza:
100%
#67 én ezt már követni sem bírom 🥴 Eddig még a latino chadekre bukott a 100%-unk (amikor éppen nem az arabokra vagy feketékre 😆) most az angolszászok vannak porondon?
2021. nov. 3. 09:08
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!