Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az alábbi egy tipikus Chad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az alábbi egy tipikus Chad pofa akit szinte egy nő sem utasítana vissza?

Figyelt kérdés
[link]
2021. nov. 2. 14:48
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/160 anonim ***** válasza:
1%
Itt a nőknek sosem számított a külső, sosem számított az iskolai végzettség, sem az egzisztencia. Egy széplelkű hajléktalannal bármikor leállnak, 8 általános nem probléma, ronda arc nem probléma, csak legyen kedves, odaadó, megértő, törődő. Tudjuk... tudjuk... Meg hát itt mindenki bomba nő, az alap fizetésetek 1.200.000, 4 nyelven beszéltek, rengetegen jól menő vállalkozók már 19 évesen. Persze persze, mi kérünk elnézést. Ja, akik meg kapcsolatba vannak, azoknak meg szuper, mit szuper? Isteni a pasija, mit pasija? Szerelme, az igazi nagy Ő, a csúcs, az egyetlen! Napi 5 orgazmus már a gondolatától hogy milyen extrém jó az ágyban, orálból világbajnok, 13cm-es a farka, de sorozat orgazmust ad 2 percen belül. Még felsorolni is sok lenne, hogy nektek mennyire csúcskategóriás a pasitok, a kapcsolatotok és ti magatok.
2021. nov. 2. 15:13
 22/160 anonim ***** válasza:
92%

Ez Saul Alvarez mexikói bokszoló. Nekem nem jön be, de nem a színei miatt. Alacsony, zömök, az arcvonásai se tetszenek, az arckifejezése nem mindig ilyen visszataszító mint a belinkelt fotón, ahol még a tekintete is borzasztó, olyan kis sunyi, de sehol se tetszik igazán. Nem szeretem az ilyen kis apró malacszemeket.

Nembejön. Azon meg csak röhögni lehet hogy te akarod jobban tudni kire masztizunk 🤦😂

2021. nov. 2. 15:14
 23/160 anonim ***** válasza:
98%
Ha már így felhozták Jensen Acklest: nekem meg pont Jared Padalecki jött be mindig is :D. Szeretem, amikor egy férfinak lágy arcvonásai vannak.
2021. nov. 2. 15:15
 24/160 anonim ***** válasza:
97%
20! Amúgy ja, teljesen meg vannak győződve arról, hogy mi tetszik a nőknek, amikor meg a nők mondják, hogy “ja amúgy nem igazán”, akkor felháborodnak, és megpróbálják elmagyarázni, hogy mi nők nem tudjuk nekünk mi tetszik, és ők majd azt jobban tudják. Mintha az lenne az etalon a nőknek, amilyen pasi a “heteró” pasiknak tetszik. 😂😂😂
2021. nov. 2. 15:15
 25/160 anonim ***** válasza:
100%

5: kerdezo, valld mar be, hogy latens homi vagy es igazabol neked van erekciod erre a fugurara. en biztosan nem ‘masztizom’ ra, mert egyreszt ahogy irtam, nem

tetszik, masreszt nem vagyok 15 eves, hogy idegen pasikra masztizzal, harmadreszt nem vagyok raszorulva, mert majd szolok a bartomnak es szexelunk, ha ilyen jellegu dolgokra vagynek. szoval meghagyom neked, erre a ‘chadre’ valo masztizgatast, csak nyugodtan.

egyebkent meg a nok nem

ugranak bele senki farkaba 2 mp utan pusztan latvany alapjan. elotte beszelgetunk, ismerkedunk, tudod ez mit jelent?! ahhoz egy alap emberi szintet meg kell utni, h egyaltalan szexpartnerkent szobajohessen valaki (tehat a fajtad mar itt elbukna).

illetve felolem lehet akarmilyen gigachad pofaja, ha alacsony es nincsen stilusa, felejtos. igen, felszines rohaddk vagyok, vallalom, de nem az allkapocs meg a melyen ulo szem erdekel, ahogy azt behalucinalod.

2021. nov. 2. 15:19
 26/160 anonim ***** válasza:
100%
21: attol meg, hogy te egy genetikai selejt vagy kivul-belul, vannak emberek, sot NOK is, akik nem azok. de imadom, hogy mar csak az ennyire felb.asz teged, ha egy no jol keres es nyelveket beszel.
2021. nov. 2. 15:21
 27/160 anonim ***** válasza:
100%
Ez Balazska es ezzel a kinezettel tudna azonosulni. Lathatoan a kozeleben sincs annak, hogy megertse a tarskereses komplex, de nem tul bonyolult folyamatat. Ezert probal provokalni es logikai uton megfejteni dolgokat. Kozben meg nem veszi eszre, hogy erzelmileg nem tudnak hozza kapcsolodni a nok. Az pedig nem a kinezettol fugg.
2021. nov. 2. 15:25
 28/160 anonim ***** válasza:
93%
Jensen Ackles valoban nagyon jo pasi, a kerdezo altal linkelt emberkevel ellentetben.
2021. nov. 2. 15:25
 29/160 anonim ***** válasza:
100%
Még egy szavazat Jensen Ackles-re :D A képen a férfi amúgy jól néz ki szerintem, de nekem nem az esetem. Rengeteg férfit tudnék felsorolni, akik ezerszer jobban megfognak külsőre. De ahogy írták is, ahány nő, annyi ízlés, főleg, ha kapcsolatról van szó. Ha már nem taszító külsőre, szóval egy minimum úgymond megvan, simán álompasivá válhat megfelelő stílussal, személyiséggel. De ez úgyis falra hányt borsó, sose értitek meg 🤷🏼‍♀️
2021. nov. 2. 15:26
 30/160 anonim ***** válasza:
0%

Engem nem b*sz fel, félre ne értsd. Szeretem a normális nőket, az itteni öntelt majmokkal szemben. A mocskos szádat meg mosd ki CIF-el. Én nem vagyok genetikai selejt, de ez picit morbid volt tőled! Most én is elemezzem ki anyádat, apádat? Minek?

Neked ez az életed, a gyk, itt érzed magad valakinek. Te dolgod. Kb. ennyi is vagy. A genetikai selejt kifejezéssel meg jól kicsesztél magaddal, látod ennyire buta vagy! Majd írj privátba. Majd megérted.

2021. nov. 2. 15:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!