Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Holgyeim, mitszolnatok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cash8877 kérdése:

Holgyeim, mitszolnatok egy nem teljesen tipikus elso randihoz? Tehat nem kave, mozi vagy vacsora...

Figyelt kérdés

Igaz idejet nem emlekszem mikor randiztam utoljara, most lett vege egy 9 eves kapcsolatnak, de valahogy nemvonz a standard randimenet.

Ien ket legyet egy csapassal dologra gondoltam, tehat az en kedvteleseimmel is egybol megismerkedne a kiszemelt.

Valami sportolassal egbekotott pl. elmennek falatmaszni, vagy loterre.. De ha a leanyzo bevalalja akar bungee jumping is lehet valami szep helyen :)

De lehet elment az eszem :D

Kerlek kort is irjatok ha megtiszteltek valaszotokkal. Esetleg johetnek meg eszemet tippek :)

Koszi.

2021. aug. 1. 01:38
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
0-100 év között gyűlölném, tériszonyos vagyok. A lőtér nem zavarna, csak ha vadászol.
2021. aug. 1. 01:51
 2/8 anonim ***** válasza:
98%
Vagyis a randi egyedül rólad szólna, és arról, hogy te mit szeretsz, kérdező. A magam részéről én ezt biztosan kihagynám.
2021. aug. 1. 02:08
 3/8 A kérdező kommentje:

1.valaszolo - a teriszony legyozheto, sajat tapasztalat. Enis az voltam, vagyok, csak megszokod. De ez zarojeles gondolat. Amugy, nem vadaszat, sportoveszet, de koszonom a valaszt.

2. valaszolo - nem kell ennyire negativban latni es kiforgatni a gondolatot, nem arra megy ki, hogy nekem legyen jo, hanem valami ujat megismerni. Az csak bonusz, hogy megtudjuk tetszik-e a holgynek ami nekem...

2021. aug. 1. 03:22
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Persze, a tériszony legyőzhető.

Én a sámliról leszédülök, üveges lift csak ajtóhoz fordulva működik, Plázákban nem nézek át és le. Gangos folyosó csak falnál..

2021. aug. 1. 03:28
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Inkább kocogás. Nekem volt ilyenem, vesztemre egy futó sráccal, viszont én kondis lány vagyok.

Azért jó volt:)

2021. aug. 1. 08:18
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

nekem nincs feltetlen ellenemre, de nem elso randin. elso randin kenyelmesen akarom erezni magam, az altalam kivalasztott csinos ruhaban akarok lenni (nem sportuccban), beszelgetni akarok, megismerni kicsit a masikat, ra figyelni es o is figyeljen ram stb.

arrol nem is beszelve, hogy ha eloben mondjuk nem vagyunk szimpik, akkor nem kell egy x oras kifizetett programot vegigfeszengeni, hanem csak megiszunk egy kavet/uditot es elkoszonunk egymastol fel ora mulva.

tehat ez a program inkabb 2.-3. randira lehet jo. de mindenkepp kerdezz ra a csajnal, mert pl. teriszonyost nem tul nyero falat maszni vinni, fegyverfobiast meg loterre stb.. ja es szerintem olyan sportot azert ne valassz, amiben nagyon ki lehet faradni, legalabbis en nem vagyom arra, hogy izzadtan, voros fejjel, lihegve ‘randizzak’..

2021. aug. 1. 08:37
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Eddig 4 emberrel randiztam, és az utolsóval össze is jöttem.

Egy kutyás túrára mentünk a Mátrába, segített fuvarral, hogy hozhassam az én kutyámat is. Eletem egyik legszebb napja volt, nagy álmomat teljesítette ezzel, és vele is nagyon jó volt lenni.

Előtte a srácokkal csak sétáltunk, ettünk valahol, azok annyira nem voltak jó randik.

2021. aug. 1. 12:07
 8/8 anonim ***** válasza:
94%
#3: kérdező, és mondd csak, van egyáltalán beleszólása a másik félnek abba, hogy mi legyen a randis program, vagy részedről ez ilyen eszi, nem eszi, nem kap mást jellegű ajánlat lenne?
2021. aug. 1. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!