Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alábbi egy tipikus Chad pofa akit szinte egy nő sem utasítana vissza?
34. Engem miért zavarna ha egy nő jól néz ki és sikeres. Nálam ez volt mindig is az alap. Most nézhetsz kimeredt szemekkel! Tehát: nekem mindig is az iskolázott, önálló életre képes, csinos, gerinces, széles látókörrel rendelkező nők voltak a potenciális jelöltjeim. Kéééépzeld, a feleségem is pont ilyen! Aztaaaa! :D
Na most figyelj még: a buta, önértékelési zavarokkal küzdő, lelkibeteg, céltalan, kefélek fűvel-fával, szolgalelkű nők meg taszítottak. Nem is volt ilyen nekem soha.
Kezded érteni? Ami nálad félrement, az egy reakcióm egy kommentre. Nekem nem kell elmagyarázni hogy minden embernek más az ízlése, mert ez alap tétel. Konkrétan volt olyan barátnőm még réges régen, aki 100X jobban nézett ki nőben mint én férfiban, és azt mondta hogy én vagyok neki az ideálja. Az a nő ránézésre bárkit de bárkit megkaphatott volna! Neki én voltam az ideál, nem a kigyúrt Chad, nem a széles álkapcsú milliárdos póker játékos.
Szerintem ne fussunk már felesleges köröket, az a kommentem amin kiakadtál, ott érezned kellett volna az iróniát.
25
Persze, de boxoló !!!
A magasságát nem kompenzálja?
Veszélyes, izgalmas, agresszív állat. Még jól be is verhet neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!