Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek hátrány ha egy nő nem az a tipikus háziasszony típus?
Figyelt kérdés
Félre értés ne essék, nem vagyok sem lusta, sem igénytelen. Tudok főzni és az alapvető házimunkákat is megcsinálom, viszont nem vagyok az a típusú nő, aki szabadidejében összedob egy 5 fogásos vacsorát, vagy unalmában kitakarítja az egész házat. Főállású anya sem akarok lenni, mert szeretem a munkám és szívesen dolgozom. Gyereket szeretnék, de nem akarom hogy a férjemnek kelljen emiatt eltartania és a szakmám sem szeretném feladni. Titeket ez zavarna? Hátrány lenne ez egy párkapcsolatban?2021. nov. 1. 10:42
1/13 anonim válasza:
Nekem nem egy olyan exem van akinek ez feltétel, de csak kizárolag házassághoz, de amugy abszolut nem az.
És önelláto sikeres intligens, jól kereső srácokról írtam.
2/13 anonim válasza:
Nem,ez az elfogadható kategória.
Az lenne hátrány ha lusta lennél,és elhanyagolnád a teendőket,vagy elvárnád hogy a párod férfi létére csináljon meg mindent egyedül,miközben te csak lógatod a lábad.
Úgyhogy ideálisnak mondható a hozzáállásod,legalábbis elméleti szinten.
4/13 anonim válasza:
Ha tudsz főzni és az alapvető hazimunkákat meg tudod csinálni, az szerintem bőven elegendő. Nem kell pulóvert kötögetni, meg kendőt hímezni, mint 60 évvel ezelőtt.
5/13 anonim válasza:
Nem, sőt. Kifejezetten szimpatikus.
6/13 anonim válasza:
Én is ilyesmi vagyok. Nem lelem örömömet a ház "szépítgetésében" sem. Takarítani meg kifejezetten utálok, persze meg kell csinálni, ez nem kedv kérdése.
Nem biztos, hogy ezért, de valami miatt egy férfi sem akart még elvenni. 😀 Emiatt nem fogok a kardomba a dőlni, de tény, hogy nem vagyok háziasszony típus.
7/13 A kérdező kommentje:
#6 nálam a ház "szépítgetése" pont megvan, mivel belsőépítész vagyok, de szívesen díszítgetem is a lakásom, viszont nem kézimunkázom, nem szeretem az ilyen "asszonyos" hobbikat, tehát tuti nem fogok leülni kötni vagy horgolni.
2021. nov. 1. 11:12
8/13 anonim válasza:
A lényeg, hogy értsen a háztartás vezetéséhez. Ehhez nem kell begubózott htb-nek lenni. 31f
9/13 anonim válasza:
2021-et írunk. AMiket leírtál az alap. Felesleges erről 2021-ben beszélni.
10/13 anonim válasza:
20 éve vagyok a párommal. Közös vállalkozás és otthon is megosztunk minden munkát. Kifejezetten utálok főzni. Ő szeret és nem papucs, hanem egy izmos jóképű pasi még mindig. Szerencsére sohasem hátráltatott semmiben, örült ha valamiben jó vagyok és biztatott is. Javaslom keress te is hasonlót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!