Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, nektek hátrány ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nektek hátrány ha egy nő nem az a tipikus háziasszony típus?

Figyelt kérdés
Félre értés ne essék, nem vagyok sem lusta, sem igénytelen. Tudok főzni és az alapvető házimunkákat is megcsinálom, viszont nem vagyok az a típusú nő, aki szabadidejében összedob egy 5 fogásos vacsorát, vagy unalmában kitakarítja az egész házat. Főállású anya sem akarok lenni, mert szeretem a munkám és szívesen dolgozom. Gyereket szeretnék, de nem akarom hogy a férjemnek kelljen emiatt eltartania és a szakmám sem szeretném feladni. Titeket ez zavarna? Hátrány lenne ez egy párkapcsolatban?

2021. nov. 1. 10:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem egy olyan exem van akinek ez feltétel, de csak kizárolag házassághoz, de amugy abszolut nem az.

És önelláto sikeres intligens, jól kereső srácokról írtam.

2021. nov. 1. 10:44
 2/13 anonim ***** válasza:
73%

Nem,ez az elfogadható kategória.

Az lenne hátrány ha lusta lennél,és elhanyagolnád a teendőket,vagy elvárnád hogy a párod férfi létére csináljon meg mindent egyedül,miközben te csak lógatod a lábad.

Úgyhogy ideálisnak mondható a hozzáállásod,legalábbis elméleti szinten.

2021. nov. 1. 10:46
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2021. nov. 1. 10:46
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudsz főzni és az alapvető hazimunkákat meg tudod csinálni, az szerintem bőven elegendő. Nem kell pulóvert kötögetni, meg kendőt hímezni, mint 60 évvel ezelőtt.
2021. nov. 1. 10:47
 5/13 anonim ***** válasza:
89%
Nem, sőt. Kifejezetten szimpatikus.
2021. nov. 1. 10:53
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyesmi vagyok. Nem lelem örömömet a ház "szépítgetésében" sem. Takarítani meg kifejezetten utálok, persze meg kell csinálni, ez nem kedv kérdése.

Nem biztos, hogy ezért, de valami miatt egy férfi sem akart még elvenni. 😀 Emiatt nem fogok a kardomba a dőlni, de tény, hogy nem vagyok háziasszony típus.

2021. nov. 1. 11:09
 7/13 A kérdező kommentje:
#6 nálam a ház "szépítgetése" pont megvan, mivel belsőépítész vagyok, de szívesen díszítgetem is a lakásom, viszont nem kézimunkázom, nem szeretem az ilyen "asszonyos" hobbikat, tehát tuti nem fogok leülni kötni vagy horgolni.
2021. nov. 1. 11:12
 8/13 anonim ***** válasza:
36%
A lényeg, hogy értsen a háztartás vezetéséhez. Ehhez nem kell begubózott htb-nek lenni. 31f
2021. nov. 1. 11:37
 9/13 anonim ***** válasza:
48%
2021-et írunk. AMiket leírtál az alap. Felesleges erről 2021-ben beszélni.
2021. nov. 1. 12:47
 10/13 anonim ***** válasza:
20 éve vagyok a párommal. Közös vállalkozás és otthon is megosztunk minden munkát. Kifejezetten utálok főzni. Ő szeret és nem papucs, hanem egy izmos jóképű pasi még mindig. Szerencsére sohasem hátráltatott semmiben, örült ha valamiben jó vagyok és biztatott is. Javaslom keress te is hasonlót.
2021. nov. 1. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!