Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak? Jó szerető vagy jó háziasszony legyen egy nő inkább?
Választani kellene, melyik a fontosabb szempont számotokra.
Miben legyen jobb? Van akinek az, ha szuper szerető a feleség mindennél fontosabb. Van akinek pedig arra van igénye, hogy minden nap főzzön, a ház tiszta, vasaltak a ruhák, stb...
Ha muszáj választani miben legyen jobb egy nő?
Ha párodról van szó, akkor mind2-ben úgyanolyan jó legyen...
Ha a szeretődről, akkor nyilvan a 2.
Legyen jó szerető. Egy kapcsolatban a szex a kapcsolatban lévő 2 emberen múlik. Nem lehet máshogy megoldani, nem lehet mással csinálni.
A házimunka meg... Hát, egy átlagos háztartásban nem túl sok. Éltem már egyedül, gyereket meg nem akarok, szóval akár egyedül is simán elviszek egy háztartást.
Melyik a jobb?
Egy oltárit szexelünk együtt, majd elmegyünk együtt étterembe mert ott jól főznek és finomat eszünk utána.
vagy
Miután az asszony rittyentett egy isteni 3 fogásos ebédet utána elmegyek kurvázni.
?
Mivel főzni, vasalni, porszívózni, mosni, mosogatni, vásárolni én is tudok, így természetesen legyen jó szerető! :) Azt nem tudom nélküle megoldani :D
48Ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!