Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek hátrány ha egy nő nem az a tipikus háziasszony típus?
Figyelt kérdés
Félre értés ne essék, nem vagyok sem lusta, sem igénytelen. Tudok főzni és az alapvető házimunkákat is megcsinálom, viszont nem vagyok az a típusú nő, aki szabadidejében összedob egy 5 fogásos vacsorát, vagy unalmában kitakarítja az egész házat. Főállású anya sem akarok lenni, mert szeretem a munkám és szívesen dolgozom. Gyereket szeretnék, de nem akarom hogy a férjemnek kelljen emiatt eltartania és a szakmám sem szeretném feladni. Titeket ez zavarna? Hátrány lenne ez egy párkapcsolatban?2021. nov. 1. 10:42
12/13 FoxtrotLidérc válasza:
Kifejezetten tetszene a koncepció. :)))
13/13 Artemovszk válasza:
A legtöbb pasi vagy egy 2. anyukát akar, vagy egy idomítható szolgálót. Mert félnek hogy nem elég tapasztaltak vagy "kevesek" a csajhoz képest. Kevesebb pasi fog érdeklődni utánad, de azok értékesebbek :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!